Let the games begin

Wintergoud!

Golf spelen in de winter is goud! Ook al is het koud. De frisse buitenlucht, de rauwe natuur en kraakheldere vergezichten; ook in dit jaargetijde is golf uitdagend en ontspannend tegelijk. Geen excuses meer. GOLF.NL maakt spelen in de winter deze maand nog eens extra leuk.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Voor sportliefhebbers staan de maanden februari en maart in het teken van de Olympische en de Paralympische Winterspelen. Maar minstens zo leuk - of eigenlijk leuker - is zelf sporten. Voor- of nadat we ons voor de televisie 'warmen' aan de successen van #TeamNL, kunnen we zelf ook actief een 'baantje lopen' zoals de schaatsers baantjes trekken. Gepassioneerd het beste uit onszelf halen.

Zhen Bontan wintergolf Edese golfclub Papendal

Ga voor goud!

Samen met vrienden trainen voor het nieuwe seizoen, met leuke verrassende spelvormen het plezier op de baan vergroten en je laten inspireren door olympische wintersporttoppers, die net als jij heerlijk genieten van buiten zijn. GOLF.NL beloont bovendien jouw winterse spel op de baan. Wij maken golfen in de winter nog iets aantrekkelijker met een leuke winactie. Wanneer je in de maand februari, waarin de Olympische Winterspelen plaatsvinden, één, twee, drie keer of vaker met de app van GOLF.NL een qualifying ronde dan wel oefenronde speelt, kom je op ons virtuele erepodium en maak je kans op te gekke prijzen. Daarover lees je hier meer. Of klik op het blokje hieronder.

#letthegamesbegin #wintergolf #golfnl

Podje Golf

In aflevering 34 hebben Gerard Louter en Sietse Herrema niemand minder dan Marianne Timmer te gast, die inmiddels ook golf heeft ontdekt.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Wil je niks missen van deze en andere podcasts, abonneer je dan voor een van de streamingsdiensten waarop de podcast te horen is. Hoe je dat doet, lees je hier.

marianne timmer
 

Reserveer snel een starttijd

Via de APP GOLF.NL

Boek een starttijd
Zelf 'een baantje lopen' zoals de schaatsers 'een baantje trekken'

Carl Verheijen

Carl Verheijen is de Chef de Mission van TeamNL in Nederland en ontdekte nog tijdens zijn schaatscarrière hoe leuk golf is. 'Alsof je in een andere wereld stapt en in een zone komt.' Lees het inspirerende interview met de meervoudig olympisch medaillewinnaar in 2006 (Turijn).

5 gouden golfmomenten van Marianne Timmer

Elke golfer kent van die momenten op de golfbaan die voor altijd zouden mogen blijven duren. Zo kent Marianne Timmer die ook. Wil je weten wat haar favoriete momenten zijn? Bekijk hier haar eigen, persoonlijke top 5!

Beginnen met golf

Ben je nog geen golfer, maar toch op deze pagina terechtgekomen? Dan hebben we nog wat tips voor je! Start jouw golfcarrière goed door onder deskundige begeleiding op een golfclub je entree in de golfsport te maken. Je kunt al voor 99 euro zes beginnerslessen volgen. Ga naar Golfstart en boek je eerste 'avontuur' in de golfwereld. Je zult er geen spijt van krijgen. Heb je nog een beetje inspiratie nodig? Laat je dan enthousiasmeren door Bekende Nederlanders die je voorgingen of ga naar deze pagina waar je alles vindt over Beginnen met Golf. Je kunt je vragen over Golfstart ook mailen naar Lisa door op de foto hieronder te klikken.

Golfstart Lisa helpt je graag
 

Social media

Op social media besteden we deze maand uiteraard ook extra aandacht aan wintergolf en de campagne Wintergoud! Volg ons op Instagram voor mooie foto's en video's. Je kunt ook meedoen aan de #GoForGreen-winactie, die het hele jaar loopt. In de komende maanden vallen winterfoto's natuurlijk erg in de smaak.