Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas
Dutch Ladies Open

Koop nu je tickets met korting voor het Dutch Ladies Open op de Hilversumsche Golf Club

Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas
Dit jaar vindt het Dutch Ladies Open plaats op de Hilversumsche Golf Club van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juli. Het toernooi begint over 100 dagen op een historische baan met topspeelsters uit alle windstreken. De titelverdediger is Trichat Cheenglab uit Thailand.

Het Dutch Ladies Open vindt in 2024 voor de vierde keer plaats. Het toernooi maakt deel uit van de Ladies European Tour en kent dit jaar een totaal prijzengeld van 300.000 euro. Er zijn drie ronden, met de cut na twee ronden; de finale is op zondag 21 juli. De topspeelsters live zien spelen op het hoogste Europese podium? Het kan! En ook de Nederlandse speelsters zullen jouw support zeker waarderen.

Birdietickets

De ticketverkoop is vanaf woensdag 10 april open. De Birdietickets zijn nu te verkrijgen voor 12,50 euro. Je kunt ook een groepsticket aanschaffen, waarbij het vierde kaartje gratis is. Een Passe partout voor alle drie de toernooidagen kost momenteel slechts 27,50 euro.

Dutch Ladies Open

Kom je kijken bij het Dutch Ladies Open 2024? 

KOOP HIER JE TICKETS

Vorig jaar was Cheenglab, uiteindelijk ook winnares van de Order of Merit op de LET, de beste op de Hilversumsche Golf Club. Met een score van -12 hield ze Nicole Broch Estrup en Lydia Hall achter zich. "Op de laatse hole was ik heel zenuwachtig", zei ze. "Dit is mijn eerste keer in Nederland. Bedankt aan alle toeschouwers, we kregen heel veel support in de laatste flight!" Beste Nederlandse werd Anne van Dam op de 42ste plaats.

Ga voor meer informatie naar DutchLadiesOpen.nl

In 2021 werd nieuw leven geblazen in het Dutch Ladies Open, mede dankzij voormalig titelsponsor Big Green Egg. De laatste editie daarvoor was in 2015, met Christel Boeljon als winnaar op The International. De Rosendaelsche Golfclub werd gekozen als locatie voor het vernieuwde toernooi in 2021 en 2022.

Kom Nederlandse topspeelsters aanmoedigen op de Hilversumsche Golf Club

De NGF is initiatiefnemer van het evenement. Marketing Directeur Danielle Wallet legt uit waarom: "Een van de speerpunten van de NGF in de komende jaren is om een gezonde golfsport met een goede leeftijdsopbouw van de beoefenaars in stand te houden en méér vrouwen aan het golfen te krijgen. Daar kan dit toernooi en vooral wat we ermee willen uitstralen een bijdrage aan leveren."

De Hilversumsche is een prachtige baan, met veel historie. Het KLM Open voor de mannen is er in het verleden ook meerdere keren gespeeld. Daarnaast heeft de baan een GEO-certificaat waarmee het duurzame karakter gewaarborgd is.

Beeld: Approach the green
Beeld: Approach the green

Het goede doel: Plan International

De NGF heeft Plan International uitgekozen als het goede doel verbonden aan onder andere het NGF Familietoernooi en het Dutch Ladies Open. Met deze samenwerking zetten de NGF en haar achterban zich in om wat terug te doen voor de maatschappij. Op tientallen momenten per jaar door heel het land wordt geld ingezameld voor Plan International. Bezoekers van het Dutch Ladies Open kunnen tijdens het reserveren van hun tickets een vrijwillige donatie doen aan dit goede doel. Klik hier om los daarvan een donatie aan Plan International te doen.

Meehelpen als vrijwilliger

Voor het Dutch Ladies Open is de NGF op zoek naar vrijwilligers. Als vrijwilliger bij het Dutch Ladies Open werk je in een hecht team en kun je van dichtbij genieten van topgolf. Wil je een unieke ervaring, nieuwe contacten en bijzondere herinneringen? Je kunt je hier aanmelden als vrijwilliger.

Dutch Ladies Open

Golf steunt Plan International

De NGF heeft Plan International uitgekozen als het goede doel, verbonden aan onder het NGF Familietoernooi en het Dutch Ladies Open. De organisatie werkt aan gelijke rechten en kansen voor meisjes en jonge vrouwen wereldwijd.
Lees meer
Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green
Dutch Ladies Open

Opgesloten op het toilet en een Instagram-hond: maak kennis met Trichat Cheenglab

Trichat Cheenglab (28) is na het winnen van het Big Green Egg Open geen onbekende meer in de golfwereld. Deze 5 dingen moet én wil je weten over de immer goedlachse speelster, misschien wel de volgende wereldtopper uit Thailand!
Lees meer
Lees meer over
Toernooien LET LPGA NGF