Beginnen met golf

Boek nu jouw Golfstart!

Golfstart is een nieuw landelijk boekingsplatform waar je aan de hand van zes golflessen in je eigen regio voor een vaste lage prijs kan beginnen met golf!

Het doel van Golfstart is om jou als beginnende golfer een goede introductie in golf te geven. Met Golfstart nemen we bewust iets meer tijd om je te leren golfen, want cijfers laten zien dat dit veel beter werkt dan een cursus in één dag of weekend.

Via golf.nl/golfstart krijg je op basis van locatie het Golfstart-aanbod bij jou in de buurt te zien en kan je heel eenvoudig alleen of samen met je vrienden of familie je introductie in golf boeken.

Boek jouw Golfstart!

Voor 99 euro boek je de perfecte Golfstart. Zoek op locatie en begin morgen nog met golf!

Klik hier

Hoe werkt Golfstart? 

Het nieuwe boekingsplatform Golfstart is te bereiken via golf.nl/golfstart. Na het invoeren van je woonadres zie je direct waar en hoe je kunt beginnen met golf. Golfstart bestaat uit een lespakket van zes golflessen van minimaal 45 minuten voor een vaste prijs van €99. Tussen de golflessen door sturen we je een aantal video's van golfoefeningen om zelf te trainen. Zo weet je zeker dat je na Golfstart klaar bent om de golfbaan op te gaan!

Tijdens de laatste (baan)les krijg je je NGF-golfbaanpermissie! Optioneel kunnen golfclubs die hun aanbod plaatsen op Golfstart, extra's aanbieden. Denk dan aan gratis drivingrange-ballen, toegang tot hun kleine (par-3-)golfbaan of een leen-golfset.

Aangesloten clubs

Na het boeken en betalen van je Golfstart-lespakket ontvang je een bevestigingsmail. Iedere golfclub, -baan of -school in Nederland kan meedoen met Golfstart. Op dit moment zijn ertientallen golfclubs en -banen aangesloten op Golfstart. 

Waarom Golfstart?

Veel beginnende golfers halen hun golfbaanpermissie of handicap 54 in één dag of weekend en worden daarna niet verder geholpen om beter te worden en met meer plezier de baan in te gaan. Het gevolg is dat veel beginners binnen één of twee jaar afhaken. Met Golfstart nemen we bewust iets meer tijd je om te leren golfen wat, ondersteund door statistieken uit de golfmarkt, het beste is als je begint met golf.

'Samen leren golfen'

Voor enthousiaste beginners is het moeilijk de mogelijkheden voor beginnen met golf in hun omgeving in kaart te krijgen. Er is niet één centraal landelijk punt waar potentiële nieuwe golfers terecht kunnen. Veel mensen worden daarom direct lid van een golfclub zonder dat ze goed geïntroduceerd zijn in de sport. Laat staan dat ze voldoende in contact zijn gekomen met andere beginnende golfers waardoor zij gestimuleerd worden om verder te gaan. Het platform Golfstart gaat beginnende golfers intensiever en inhoudelijk beter begeleiden en daarbij ligt de nadruk op 'samen leren golfen'.

Ga nu naar golf.nl/golfstart om jouw Golfstart te boeken!

Lees meer over
Beginnen met golf