NGF Stappenplan

Beginnen met golf

De NGF heeft een nieuw stappenplan ontwikkeld met 3 stappen: Beginnen met golf, Beter golfen en Naar topgolf. Het stappenplan omvat drie boeken met theorie, tips en verwijzingen/QR-codes naar talloze instructievideo's met oefeningen op GOLF.NL die jou een betere golfer maken. De eerste twee delen zijn klaar, het derde (Naar topgolf) volgt later. Hieronder vind je alle filmpjes van stap 1: Beginnen met golfen. Ga ermee aan de slag en verbeter je skills. Veel succes en plezier!

cover 3 boeken NGF Stappenplan

Vernieuwd NGF Stappenplan

Beginnen met golf en Beter golfen zijn de eerste twee delen van het vernieuwde NGF Stappenplan. Het laatste deel 3, Naar topgolf, verschijnt in het voorjaar van 2023. 

Beginnen met golf en Beter golfen geven je oefeningen om je speelvaardigheden onder de knie te krijgen. Iedere oefening bestaat uit een tekstgedeelte en een instructiefilmpje. Zo zie je goed hoe een oefening uitgevoerd wordt, maar je kunt de oefeningen ook samen met je golfprofessional doen. Naar topgolf helpt je bij het verder verbeteren van je golfprestaties.

De stappen zijn gebaseerd op en gekoppeld aan (de handicap van) de golfer.

De twee boeken zijn te koop bij Golfboeken.nl of via de boekhandel bij jou in de buurt voor respectievelijk 12,95 euro en 14,95 euro.