App GOLF.NL

Reageer. Daag uit. Speel!

Met de app GOLF.NL registreer je scorekaarten, reserveer je starttijden, houd je alle golfprestaties bij en deel je ze met vrienden. Ook je digitale NGF-pas zit in de app en je kunt er je golfregelexamen halen.

Dé app voor golfend Nederland!

De app GOLF.NL kan door alle golfers die bij de NGF zijn geregistreerd gratis worden gebruikt. De applicatie is te downloaden voor alle smartphones (Apple en Android). Je kunt de app na het downloaden - en eenmalig invullen van het Golf Service Nummer en de barcodenummer - meteen gebruiken. 

Download direct:
Wat kan je allemaal met de app GOLF.NL?

  • Hou je scores bij en zie je voortgang

Speel een ronde op een van jouw favoriete golfbanen. Vul tijdens het spelen eenvoudig je scorekaart in en zie na het afronden van een qualifying ronde direct het effect op je handicap. 

  • Daag jezelf uit en verbeter je prestaties

Meet jezelf met vrienden, clubleden en de rest van Nederland in de Handicap Ranking en win prijzen met de Big Green Egg Birdieranking. Vul daarnaast jouw prijzenkast met awards voor behaalde resultaten. 

  • Nodig je vrienden uit en motiveer elkaar

Volg de activiteiten van je vrienden op de tijdlijn. Reageer en geef ze waardering voor behaalde scores en prestaties. Daag elkaar uit en ga de baan op voor meer spelplezier.

  • Reserveer een starttijd

Met GOLFGO reserveer je heel eenvoudig in de app een starttijd voor heel veel golfbanen in Nederland.

  • Bekijk je NGF-pas

Op je digitale NGF-pas in de app staat altijd je actuele handicap. De digitalisering van de NGF-pas maakt het voor de golfer dus nog een stukje makkelijker en is bovendien ook uit milieuoogpunt een maatregel die past bij deze tijd.

Je hebt ongeveer 30 MB vrije ruimte nodig om de app te installeren. Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ. Heb je geen telefoon of tabled om de app GOLF.NL op te gebruiken, log dan in op de webpagina mijn.golf.nl. Let Op: sommige functies van de app GOLF.NL werken niet via de webpagina.

Download direct:Lees meer over
App GOLFNL