De baan op

Zorgeloos golfen met NGF Verzekeringen

Twijfel je weleens over het verlengen van je golflidmaatschap? En is jouw volgende golfreis in binnen- en/of buitenland eigenlijk wel goed verzekerd? Overweeg dan de contributie- of reisverzekering van de NGF zodat je onbekommerd van jouw favoriete sport kan genieten.

Direct je premie berekenen en opties bekijken

NGF Contributieverzekering al vanaf €1,- per maand

Veel van ons zijn lid van een golfclub. Het geeft ons de mogelijkheid om te spelen wanneer we maar willen en zo vaak als we willen. Maar wat als je nu langdurig ziek of geblesseerd raakt? Een risico dat wij allemaal lopen. Wil je dat risico afdekken? Sluit dan een contributieverzekering af. Het neemt het gemis van regelmatig golfen niet weg, maar het zal zeker de pijn verzachten!

Klik hier om je premie te berekenen
Klik hier om de polisvoorwaarden in te zien

NGF verzekeringen

NGF Reisverzekering

Wij golfers zijn reislustige types. Golfweekendjes in Nederland met vrienden, golfen met de kinderen op vakantie in Frankrijk, of met een collega op zakenreis. Vaak nemen we onze gehele golfuitrusting mee, in de auto of het vliegtuig, soms huren we ter plekke een golfset. Voor deze reizen en voor je golfmateriaal wil je goed verzekerd zijn, dat kan met de doorlopende NGF-reisverzekering. De doorlopende reisverzekering kent een aantal unieke basisdekkingen:

  • Dekking voor het huren van een golfuitrusting bij te late aankomst van de golfuitrusting, bij diefstal of ernstige beschadiging
  • Dekking golfuitrusting & gadgets in de eerste 5 jaar na aanschaf tot een maximaal bedrag van €2.500
  • Unieke ‘hole-in-one-dekking’: een vergoeding van de kosten in het clubhuis die horen bij het slaan van een hole-in-one (tot max. €250,- per hole-in-one)

 

Ook diefstal uit je locker en auto kan je laten meeverzekeren

Modules toevoegen

Bijzonder aan de doorlopende NGF Reisverzekering zijn de modules die je optioneel kunt toevoegen. Bij ons kies en betaal je dus alleen voor risico’s die je ook daadwerkelijk denkt te lopen. Sommige van de modules die je kunt toevoegen zijn:

  • 24- uurs materiaaldekking voor golfuitrusting & gadgets. Dit betekent dat je 24/7 verzekerd bent voor diefstal, verlies of beschadiging van jouw golfuitrusting, inclusief golfgadgets. Deze dekking geldt ook als je niet op reis bent, maar bijvoorbeeld een dag gaat golfen in Nederland.
  • Annuleringsverzekering. Je ontvangt een vergoeding voor niet genoten golfdagen als je ziek of geblesseerd of als de baan dicht is in verband met weersomstandigheden.
  • Medische kosten. Kosten van artsen, specialisten en ziekenhuizen die je hebt moeten maken door een ziekte of ongeval ontstaan tijdens de reis worden (deels) vergoed.
  • Wintersport en bijzondere sporten. Sporten met een meer dan normaal risico zoals skiën, snowboarden, bergbeklimmen, parachutespringen, zweefvliegen, zijn alleen meeverzekerd als de aanvullende module ‘Wintersport en bijzonder sporten’ is afgesloten.

Klik hier om je premie te berekenen
Klik hier om de polisvoorwaarden in te zien

De verzekeringen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met Allianz Partners, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening, en Zeker in Sport, dé assurantie-tussenpersoon voor Sportbonden.

Wil jij ook golfen zonder zorgen?

Regel dan snel en eenvoudig je golfverzekering via de NGF. Maak gebruik van de opzegservice en je kunt vanaf morgen al gebruik maken van je nieuwe verzekering.
→ Speciaal ontwikkeld voor golfers
→ Stel zelf je verzekering samen
→ Direct contact en uitbetaling

Sluit vandaag nog jouw NGF-golfverzekering af!

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen.

Lees meer over
Reizen NGF