Go For Green

Deel & win! #goforgreen

Sta jij ook elke keer weer versteld van de adembenemende omgeving op de golfbaan? En staat jouw filmrol daardoor vol met mooie plaatjes?

Met zulke perfecte natuur- en golfplaatjes maak jij elke maand kans op een Garmin S42 golfhorloge met stappenteller. Hoe? Stuur vóór de eerste van elke nieuwe maand je mooiste foto op naar goforgreen@golf.nl of plaats die op Instagram met #goforgreen en de tag @golfnl. De redactie selecteert elke maand drie foto’s en de volgers op Instagram bepalen het winnende plaatje!  

Februari '22 #goforgreen

De onderstaande drie foto's werden in februari gekozen voor de stemronde op Instagram.

De eerste genomineerde is Steven Go. Tijdens zijn ronde op zijn homecourse UGC De Pan maakte hij ons warm met de foto van deze fairway met 'gloed van' dauw. De glooing, schaduwen en lichtinval maken het een unieke plaat. Ook in Rotterdam was Koning Winter even aanwezig. Niels Hubert maakte deze foto met op de achtergrond licht de skyline van Rotterdam. En bij de foto van Tom voel je door de concentratie heen ook de frisse buitenlucht. Op het Rijk van Nunspeet schittert de blauwe lucht van schoonheid. Dank jullie wel voor de deelname!

Doe jij mee voor de nominatieronde van maart '22? Kijk hieronder wat je te doen staat en maak kans op een golfhorloge!

Genomineerden Go For Green fotoactie februari
 

En de winnaar is…

Steven Go! Van harte gefeliciteerd Steven! Nu kun je echt UGC de Pan helemaal uitspelen, want met dit horloge blijven er geen geheimen meer over op jouw homecourse. Veel plezier met jouw horloge!

Winnaar Go For Green fotoactie februari - Steven Go - UGC de Pan
 

Januari '22 #goforgreen

De onderstaande drie foto's werden in januari gekozen voor de stemronde op Instagram.

De eerste genomineerde is Laura Nuhaan. Ze schoot deze foto op de Veluwse Golf Club, de kleuren lijken een filter te hebben gekregen, maar het is een originele foto die bijna 'sepia' lijkt. De tweede genomineerde is Stefan van de Pol in training op Golfclub Spaarnwoude. Het winterse, waterige zonnetje laat je bijna de frisheid van de buitenlucht door het scherm heen voelen. De derde genomineerde is Thijs van Keulen. De grasspriet op een bevroren green, ook dat is golf. Thijs is werkzaam als greenkeeper en schiet zeer gedetailleerde plaatjes. Dank jullie wel voor de deelname!

Doe jij mee voor de nominatieronde van februari '22? Kijk hieronder wat je te doen staat en maak kans op een golfhorloge!

Genomineerden Goforgreen fotoactie - januari 22

En de winnaar is…

Laura Nuhaan! Van harte gefeliciteerd Laura!

Winnares Goforgreen fotoactie - januari 22

Win een Garmin S42 golfhorloge!

Om het maximale uit je golfspel te halen is een afstandmeter een onmisbaar hulpmiddel geworden. Nog beter: een golfhorloge om je pols die razendsnel en nauwkeurig de afstand geeft, naar de hole of andere hindernissen die je liever vermijdt. De S42 is een van de topmodellen van navigatiespecialist Garmin. Meer dan 42 duizend banen met alle afstanden staan in het sportieve horloge, die ook verbinding maakt met je smartphone, zodat je op de hoogte blijft van meldingen en gesprekken.

Volg GOLF.NL op Instagram, deel je eigen natuurfoto met de #goforgreen en maak elke maand kans op een Garmin golfhorloges

Wil jij kans maken op dit horloge t.w.v. €299,99? Volg GOLF.NL op Instagram, deel je eigen natuurfoto met de #goforgreen en maak elke maand kans op een Garmin golfhorloge. Mailen kan ook: stuur voor de eerste dag van elke maand je mooiste foto op naar goforgreen@golf.nl. Op deze pagina maken we elke maand de winnaar bekend zodat jij ook kan genieten van de mooie foto's die er worden gemaakt op de Nederlandse golfbanen!

garmin s42 golfhorloge
December collage van ingezonden foto's winactie #goforgreen
 

December '21 #goforgreen

Iedere maand maken we met de foto's die zijn gedeeld via Instagram met #goforgreen of per email via goforgreen@golf.nl een collage (zie bovenstaand). De onderstaande drie foto's werden in december gekozen voor de stemronde op Instagram.

De eerste genomineerde is Wim Pelkmans (oud) greenkeeper op Golfpark De Turfvaert. Bijna dagelijks maakt hij prachtige foto's en filmpjes van zijn werkzaamheden. De tweede genomineerde - Dennie van Buuren op Golfbaan de Compagnie. Op de foto lijkt het te vriezen en het waterige zonnetje maakt het winterse plaatje compleet. Cristian Willaert was als een van de eersten aanwezig op De Hilversumsche Golf Club waar hij de sporen van zichzelf en zijn flightgenoot vastlegde.

Doe jij mee voor de nominatieronde van januari '22? Kijk hieronder wat je te doen staat!

December genomineerden winactie #goforgreen
 

En de winnaar is…

Cristian Willaert met de foto waarom je de ochtenddauw bijna kunt voelen. Van harte gefeliciteerd Cristian! 

December winnaar winactie #goforgreen
 
collage go for green winactie

November '21 #goforgreen

In de maand november zijn er 72 foto's ingezonden via e-mail en nog een berg via Instagram gedeeld met #goforgreen. Uit alle inzendingen heeft GOLF.NL de onderstaande drie foto's gekozen voor de stemronde op Instagram.

De eerste genomineerde is Marco Krebaum die op de unieke baan van de Texelse deze prachtige plaat schoot. Het licht op de 18-holes golfbaan tussen de duinen zorgt voor een geweldig kleurenspel en de dreigende luchten maken het mystiek. De tweede genomineerde - Auke Hempenius - maakte een mistige, maar geweldige foto in Friesland op golfbaan St. Nyk. Een mistig Friesland vraagt om het pakken van je fototoestel. Helmert van Reenen legde de prachtige kleuren van de heide op The Links Valley vast. De paarse lucht lijkt wel een weerspiegeling van de golfbaan, vind je niet?

genomineerden go for green november

En de winnaar is…

Helmert van Reenen met zijn schilderachtige kleurenpalet van de 9-holesbaan van The Links Valley in Ermelo. De golfbaan is van twee kanten te bespelen, de eerste omkeerbare 9-holesbaan in Europa. 

go for green winnaar november
Lees meer over
Go For Green