Equipment

Een zee van nieuwe Odyssey putters

Maar liefst vier nieuwe lijnen van Odyssey staan te wachten op golfers die in 2022 een nieuwe putter op de verlanglijst hebben staan: Eleven, Tri-Hot 5k , White Hot OG en Toulon.

Het was even tellen, maar Odyssey komt dit jaar met niet minder dan 33 nieuwe putters. Deze nieuwe putters, waar natuurlijk ook oude vertrouwde head shapes bij zitten, zijn verdeeld over vier lijnen. Hieronder een kort overzicht en een beschrijving van de nieuwe putters voor 2022:

White Hot OG

White Hot kwam vorig jaar terug met de meest populaire insert die ze ooit ontwikkelde. Naast dat zachte gevoel van de urethaan insert zorgt de Stroke Lab shaft (er is ook een standaard stalen shaft verkrijgbaar) voor meer consistentie. Om de lijn vers te houden komen er vier modellen bij: Double Wide, 7 CH (Crank Hosel), 7 Nano, 7 Bird. 

Nieuwe putters Odyssey voor 2022

Naast deze modellen is de lijn ook uitgebreid met drie modellen voor dames. Deze putters hebben een iets andere kleurstelling, extra shaft opties (32 en 33 inch) en een slanke pistol grip.

nieuwe odyssey white hot putters voor dames

Eleven

De Eleven lijn - de opvolger van de Ten - die Odyssey lanceert is wel volledig nieuw. Ook in deze vergevingsgezinde mallets met een hoog MOI zit de White Hot insert voor dat zachte gevoel. Er zijn drie verschillende oplijnopties: Tour Lined, Triple Track of een klassiek model zonder oplijnstreep. 

Nieuwe putters Odyssey voor 2022

Toulon

Voor de meer luxe putters moet je bij Toulon zijn. Dit 'boetiekmerk' van Odyssey is gemaakt met een extra oog voor detail en precisie. De putters hebben een clubblad met een gefreesd diamantprofiel voor een consistente rol en een 'Midnight Black' finish.

Nieuwe putters Odyssey voor 2022

Elke putter uit de Toulon lijn heeft een gewicht systeem waarmee je het gewicht (5 tot 20 gram) meer naar voren of naar de teen of hiel kan verplaatsen.  

Nieuwe putters Odyssey voor 2022

Tri-Hot 5K

De meest interessante lijn uit de nieuwe lading Odyssey putters is de Tri-Hot 5K. Odyssey stelde een ambitieus doel: een blade putter met klassieke looks die beter presteert dan een mallet. Het zwaartepunt is dankzij gebruik van nieuwe materialen (roestvrijstaal, wolfraam en 6061 luchtvaart aluminium) ver naar voren gebracht. Het voordeel is dat minder goed geraakte putts minder afwijking hebben (want het clubblad is stabieler). 

Nieuwe putters Odyssey voor 2022

Met behulp van gewichtjes van aluminium, staal en wolfraam kan je de putter nog fijner naar wens afstellen. Ook de Tri-Hot 5K heeft een White Hot insert en een Stroke Lab shaft. 

Nieuwe putters Odyssey voor 2022

Prijs & productinformatie

De nieuwe Odyssey putters voor 2022 zijn vanaf 18 februari maart 2022 te koop in de lokale golfshop op jouw golfbaan, via Jumbo Golf of via de website van Callaway.

Prijs

White Hot OG: 
€ 249,- (stalen shaft  € 229,-)
Eleven: 
€ 359,-
Toulon: € 399,-
Tri-Hot 5K: 
€ 399,-

Meer weten? 
eu.callawaygolf.com

 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Equipmentnieuws in 2022:

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.


Metalwoods

Callaway Rogue ST
TaylorMade Stealth

Putters
Odyssey Eleven, Tri-Hot 5K, White Hot OG & Toulon

IJzers
Cobra Air-X, LTDx, Forged Tec

Wedges
Vokey SM9
PING Chipr

Golfballen
Titleist AVX
Callaway Chrome Soft

Schoenen
FootJoy Fuel, Premiere Series en Traditions
Ecco Biom C4
Ecco Golf x J.Lindeberg

Trolleys
Motocaddy S1

Lees meer over
Equipment