Nieuws

Dit is het geheim van ├ęcht goed putten!

Als je beter wilt leren putten dan is dit de show die je niet mag missen. Gerard en Sietse gaan in aflevering 33 van Podje Golf op bezoek bij Rob Mouwen, de putt-coach van Joost Luiten. De expert geeft een aantal waardevolle tips om beter te putten!

Als PGA Professional heeft de 46-jarige Rob Mouwen zich gespecialiseerd in het spel op de green. In zijn gloednieuwe studio op Golfbaan Het Woold praten de mannen van Podje Golf met Mouwen over de techniek (bestaat er zoiets als de perfecte putt-techniek?), zijn recept voor scoren op de greens en zijn werk met de meest succesvolle Nederlandse golfer, Joost Luiten. Deze aflevering zijn er ook weer golfballen te winnen, dus luister nu Podje Golf #33!

Luister nu 'Podje Golf'

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Interviews