Nieuws

Win kaarten voor het KLM Open! En in welke Nederlandse provincie is de gemiddelde handicap het laagst?

In welke Nederlandse provincie is de gemiddelde handicap het laagst? Dat hoor je in een nieuwe aflevering van Podje Golf. Ook stellen Gerard en Sietse een quizvraag waarmee je kaarten kan winnen voor het KLM Open!
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

In aflevering 81 van Podje Golf behandelen Gerard en Sietse heel veel mailtjes. Waarom is er nog geen jeugdgolfer te gast geweest in de podcast en moet je nou roteren met je lichaam of vooral sterke handen hebben om ver te slaan?

Natuurlijk praten de mannen ook over het spraakmakende artikel van Follow the Money dat een aantal weken geleden verscheen. Daarnaast bellen ze weer even met Joost Luiten - die op dat moment in BelgiĆ« op de golfbaan staat.

Doe mee met de prijsvraag en win tickets voor het KLM Open!

Als verrassing zijn er ook weekendtickets voor het KLM Open te winnen, dus doe mee met de prijsvraag zodat je kans maakt om er eind juni bij te zijn op The International in Amsterdam. Luister nu aflevering 81!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple en Google Podcasts.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Reageer!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, of je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl.

Lees meer over
Podcast Interviews