Zelf Golfen

Meedoen aan een golfwedstrijd?

Vind je het leuk om een wedstrijd of toernooi te spelen? Op deze pagina vind je een overzicht van open wedstrijden en toernooien op Nederlandse golfbanen.

Laatste update donderdag 15 april 2021

Open golfwedstrijden 2021

27 april Koningsdag op Golfbaan Tespelduyn

Golfen tussen de kleurrijke bollenvelden op Golfbaan Tespelduyn (foto boven). Wie wil dat niet? Je speelt op Koningsdag 9 holes voor het goede doel: De Honingraad, een dienstencentrum voor kinderen van 2 tot 18 jaar met verstandelijke of meervoudige beperkingen. Ook als je een minder goede score op je kaart hebt genoteerd , kun je met jouw scorekaart nog steeds in de prijzen vallen. Jouw scorekaart doet mee aan de loterij. Er zijn prachtige prijzen te winnen en spelen tussen de bollenvelden is een unieke ervaring!
Meer informatie over de golfdag voor het goede doel en de mogelijkheid tot inschrijven

4, 5, 6 en 11 september Achterhoeks Open

Het Achterhoeks Open is terug van weggeweest op Golfclub 't Zelle (Hengelo). Met voorrondes op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 september en een finaledag op zaterdag 11 september. De inschrijving wordt geopend per 15 mei 2021.
Meer informatie

Golftours 2021

NGF Familietoernooi

Golf bij jouw eigen club of de club van een familielid tijdens het NGF Familietoernooi. Infomeer bij jouw vereniging wanneer het toernooi plaatsvindt.
Meer informatie

Delfland Junior League 2021

Dit jaar start bij Delfland de 'Delfland Junior League'. Een serie van 5 teamwedstrijden met een unieke spelvorm. Er wordt gespeeld in teams van 6 over 9 holes op de Par 3 Challenge Course.
Je kunt je voor de Junior League inschrijven als team of individu.
Meer informatie

Dutch Kids Open Golf Tour

Een reeks toernooien voor de jeugd van alle niveau's. De tour bestaat uit zes wedstrijden en is bestemd voor beginnende en (ver)gevorderde jeugd, waaronder de spelers uit de Nederlandse selecties. Resultaten tellen mee in de NGF-ranking (met uitzondering van de jongste categorieën). Er wordt gespeeld in leeftijd- en handicap gebonden categorieën. Ouders mogen als caddie mee de baan in. De data en locaties zijn:
De data zijn nog niet bekend, maar Dutch Kids Golf organiseert deze tour. Je kunt hier meer informatie vinden en aanmelden zodra de data bekend zijn.

iGolf ECLECTIC 2021

Het doel voor de deelnemers is het realiseren van dé perfecte scorekaart. Hiervoor heb je de tijd van 1 april tot en met 30 september 2021. Je geeft je op voor een bepaalde baan/lus combinatie. Elke hole die je verbetert in vergelijking met eerdere rondes telt weer mee voor je ideale score kaart.
Zo kun je zelfs met een mindere ronde je ideale scorekaart verbeteren en zelfs stijgen in het klassement. Als je dat samen met je golfvriend(inn)en wilt doen, maak je een klassementje aan met elkaar.
Meer informatie en aanmelden

Golfkampen 2021

Er zijn nog geen kampen bij ons bekend.

Jouw open golfwedstrijd, golftour of golfkamp op deze pagina?

  • Organisaties, clubs en banen kunnen de door hen georganiseerde wedstrijden hier laten plaatsen door een email te sturen naar redactie@golf.nl. Vermeld in het kort om welke wedstrijd het gaat en de relevante gegevens. Een andere voorwaarde is dat we kunnen linken naar een pagina waar golfers zich kunnen inschrijven en meer informatie kunnen vinden.
  • Clubs kunnen ook in Caddie een open wedstrijd aanmelden.  

    Lees meer over
    Amateurs Wedstrijden