Zelf Golfen

Meedoen aan een golfwedstrijd?

Vind je het leuk om een wedstrijd of toernooi te spelen? Op deze pagina vind je een overzicht van open wedstrijden en toernooien op Nederlandse golfbanen. Je kunt een toernooi aanmelden door een mail te sturen naar redactie@golf.nl.

Laatste update woensdag 8 septrember 2021

Open golfwedstrijden en toernooien 2021

11 september - Landelijk Open Golf & Bridge

De Bridgeclub Golfclub Dirkshorn organiseert op zaterdag 11 september de 12e Landelijk Open Golf & Bridge, het kampioenschap voor bridgers en golfers van elk niveau. Onder de vlag van de NGF en de NBB. Meer informatie. 

11 september - Houtrak Jeugd Open

Op de baan van GC Houtrak.
Meer informatie en aanmelden.

12 september - Hilversumsch Jeugd Open

Op de baan van de Hilversumsche GC.
Meer informatie en aanmelden.

12 september - Westfriese Jeugd Open

Op de baan van de Westfriese GC.
Meer informatie en aanmelden.

12 september - Lipton Ice Tea Liemeer Open

Op Golf- & Countryclub Liemeer wordt zondag 12 september 2021 de elfde editie van het Lipton Ice Tea Liemeer Open gespeeld. Voor deze prestigieuze strokeplay-wedstrijd worden goede amateurs uitgenodigd. Spelers van 22 jaar en ouder kunnen zich inschrijven, waarbij de maximale handicap voor de dames 15 is en voor de heren 10.
Meer informatie en aanmelden.

12 september - Olympus Jeugd Open

Op Golfbaan De Hoge Dijk.
Meer informatie en aanmelden.

25 september - Gooisch Open Par 3 Kampioenschap

Op Golfbaan Spandersbosch.
Meer informatie en aanmelden.

25 september - Lefties Toernooi

Op de baan van de Twentsche GC. 
Meer informatie en aanmelden.

25-26 september - St. Nyk Open

In het weekend van 25 & 26 september organiseert Burggolf St. Nyk in samenwerking met Pro Golf Events het St. Nyk Open. Op zaterdag zijn de strokeplay wedstrijden (50+ en 50-) en op zondag is de stableford wedstrijd. Het event wordt traditiegetrouw aangekleed met allerlei leuke side events, dus naast prestatie is er ruim plek voor gezelligheid. Meer informatie en inschrijven

25-26 september - Heuvelrug Jeugd Open

Op De Hoge Kleij en De Pan.
Meer informatie en aanmelden.

26 september - Euregio Jeugd Open

Op Golfbaan 't Voortwisch in Winterswijk.
Meer informatie en aanmelden.

26 september - Soest Open Golfkampioenschappen

Op Golfbaan Soestduinen.
Meer informatie en aanmelden.

29 september - Euregio Senioren Open

Op Golfbaan 't Voortwisch in Winterswijk.
Meer informatie en aanmelden.

30 september tot 3 oktober - Lauswolt Open

Op de baan van G&CC Lauswolt.
Meer informatie en aanmelden.

3 oktober - Euregio Open

Op Golfbaan 't Voortwisch in Winterswijk.
Meer informatie en aanmelden.

9 Oktober - Experience Golf Tour: Lochemse Golfclub

Op de Lochemse Golfclub wordt op 9 oktober het 5e toernooi van de Experience Tour georganiseerd. 18 holes golfdag, inclusief koffie met iets lekkers, gratis driving range ballen. Na afloop borrel met en gratis drankje, bitterballen en prijsuitreiking. 

Meer informatie en aanmelden

14-17 oktober - Tulip Golf Challenge

Op de Drentsche Golf & Country Club wordt van 14 t/m 17 oktober de vijfde editie van de Tulip Golf Challenge gespeeld. Dit internationale jeugdtoernooi is onderdeel van de Global Junior Golf series. Spelers in de leeftijd t/m 21 jaar kunnen meedoen, mits de handicap onder de 5 (boys) en 8 (girls) ligt. Meer informatie.

18 oktober - Golf for Wishes

Exclusief benefiet golftoernooi dat op 18 oktober plaatsvindt bij The Duke Club in Nistelrode. Alle opbrengsten gaan naar stichting Make-A-Wish Nederland. Je kunt je als individu (625 euro) of als flight.  Meer informatie en aanmelden.

23 oktober - Nederlands Studenten Golf Kampioenschap: Student Open

Op Golfpark De Haenen.
Meer informatie en aanmelden.

Golftours 2021

NGF Familietoernooi

Golf bij jouw eigen club of de club van een familielid tijdens het NGF Familietoernooi. Infomeer bij jouw vereniging wanneer het toernooi plaatsvindt.
Meer informatie.

Open Golf Tour

De Open Golf Tour organiseert toernooien voor een groep doelgroep gevorderde golfers. Alle wedstrijden staan open voor amateurs en professionals. De Senior Opens zijn voor golfers van 50 jaar en ouder, man/vrouw. De Opens zijn voor spelers vanaf 18 jaar. Handicap grens: dames maximaal hcp. 14.8. Heren 12.4.
Kijk hier voor het schema en aanmeldingen

Pro Golf Events Tour

De Pro Golf Events Tour is dit jaar op zeven golfbanen in Noord-Nederland. Deze golftour is open voor alle golfers met een handicap tot 22. Er wordt gespeeld in drie categorieën en in categorie 1 tellen de scores mee voor de NGF jaarranking. Spelvormen zijn individueel strokeplay en stableford. Schema en inschrijving.

Delfland Junior League 2021

Dit jaar start bij Delfland de 'Delfland Junior League'. Een serie van 5 teamwedstrijden met een unieke spelvorm. Er wordt gespeeld in teams van 6 over 9 holes op de Par 3 Challenge Course.
Je kunt je voor de Junior League inschrijven als team of individu.
Meer informatie en aanmelden.

Dutch Kids Open Golf Tour

Een reeks toernooien voor de jeugd van alle niveau's. De tour bestaat uit zes wedstrijden en is bestemd voor beginnende en (ver)gevorderde jeugd, waaronder de spelers uit de Nederlandse selecties. Resultaten tellen mee in de NGF-ranking (met uitzondering van de jongste categorieën). Er wordt gespeeld in leeftijd- en handicap gebonden categorieën. Ouders mogen als caddie mee de baan in. Dutch Kids Golf organiseert deze tour. De data en locaties zijn:

 • 19 juni Golfclub Princenbosch
 • 10 juli Amsterdamse Golfclub
 • 28 augustus Golfclub Broekpolder
 • 4 september Crossmoor
 • 25 september Golfclub de Wouwse Plantage
 • 23 oktober Rosendaelsche Golfclub
 • 31 oktober Eindhovensche Golfclub
 • 5 november The Duke
  Meer informatie en aanmelden.

iGolf ECLECTIC 2021

Het doel voor de deelnemers is het realiseren van dé perfecte scorekaart. Hiervoor heb je de tijd van 1 april tot en met 30 september 2021. Je geeft je op voor een bepaalde baan/lus combinatie. Elke hole die je verbetert in vergelijking met eerdere rondes telt weer mee voor je ideale score kaart.
Zo kun je zelfs met een mindere ronde je ideale scorekaart verbeteren en zelfs stijgen in het klassement. Als je dat samen met je golfvriend(inn)en wilt doen, maak je een klassementje aan met elkaar.
Meer informatie en aanmelden.

Golfkampen 2021

Er zijn nog geen kampen bij ons bekend.

Jouw open golfwedstrijd, golftour of golfkamp op deze pagina?

 • Organisaties, clubs en banen kunnen de door hen georganiseerde wedstrijden hier laten plaatsen door een email te sturen naar redactie@golf.nl. Vermeld in het kort om welke wedstrijd het gaat en de relevante gegevens. Een andere voorwaarde is dat we kunnen linken naar een pagina waar golfers zich kunnen inschrijven en meer informatie kunnen vinden.
 • Er wordt geen pdf/poster meer gemaakt van de open (jeugd)wedstrijden op Nederlandse banen. Alle open toernooien worden op deze websitepagina vermeld.

  Lees meer over
  Amateurs Wedstrijden