Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green
Zelf Golfen

Meedoen aan een golfwedstrijd?

Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green
Vind je het leuk om een wedstrijd of toernooi te spelen? Op deze pagina vind je een overzicht van open wedstrijden en toernooien op Nederlandse golfbanen. Aanmelden kan bij de organisatie zelf.

Laatste update 23 oktober 2022
(Verder onderaan staat ook een overzicht van golftours en golfkampen)

Open golfwedstrijden en toernooien 2022    

Open golfwedstrijden en toernooien 2023

17 juni 2023 - 45-holes wedstrijd op Het Rijk van Nijmegen

Bij deze wedstrijd spelen de deelnemers alle holes van Het Rij van Nijmegen. Informatie is te zijner tijd te vinden op golfenophetrijk.nl.

Golftours 2022

Holland Golf Events

Holland Golf Events organiseert weer een groot aantal wedstrijden dit jaar. Denk dan aan gezellige wedstrijden op o.a. de Turfvaert, Swinkelsche en Amelisweerd.
Meer informatie en inschrijven

12e Duogolf Euregio Jaarcompetitie voor Duo’s 2022

Voor al weer het twaalfde seizoen organiseert Duogolf een Zomercompetitie voor Duo’s die gespeeld wordt op de mooiste 18 holes golfbanen in de grensstreek van Nederland, België en Duitsland (Gem. 8.1 op Leading Courses). Jaarlijks doen er ca. 220 golfers mee uit heel Nederland die lid zijn van ca. 45 verschillende golfclubs. Als deelnemer ding je o.a. mee naar prachtige golfreizen!
Meer informatie en inschrijven

Well Water Golf Tour 2022

De Well Water Golf Tour wordt dit jaar gespeeld op 4 golfbanen in Nederland. Deze golftour staat open voor golfers met een hcp tot 36. Elke wedstrijd wordt gespeeld op mooie en uitdagende golfbanen. Altijd 18 holes, inclusief koffie met iets lekkers na afloop een borrel met prijsuitreiking. Op elk event zijn er diverse prijzen te winnen. Spelvorm hogere handicappers is stableford, lagere hcp’s bruto/netto.
Meer informatie en aanmelden

Open Golf Tour 2022

De Open Golf Tour organiseert toernooien voor een groep doelgroep gevorderde golfers. Alle wedstrijden staan open voor amateurs en professionals. De Senior Opens zijn voor golfers van 50 jaar en ouder, man/vrouw. De Opens zijn voor spelers vanaf 18 jaar. Handicap grens: dames maximaal hcp. 14.8. Heren 12.4.
Meer informatie en aanmelden  

iGolf ECLECTIC 2022

Van 1 april t/m 30 september kan elke golfer weer meespelen. Deelnemers werken een heel seizoen toe naar hun eigen baanrecord. Op elke hole onthoudt het ECLECTIC systeem alleen jouw beste score. En dit zonder mee te hoeven doen aan extra wedstrijden of toernooien. Gewoon meedoen met je gespeelde kaarten op je wekelijkse golfronde of clubwedstrijden waar je regelmatig aan mee doet. Per golfbaan wordt er ook automatisch een klassement bijgehouden en strijd je in 4 handicap categorieën voor de titel van ECLECTIC-Kampioen 2022.
Meer informatie en aanmelden

Koppelwedstrijden Golfcentrum Dongen

Op 6 vrijdagavonden in mei t/m september kun je als golfkoppel deelnemen aan een 9-holes wedstrijd op Golfcentrum Dongen. Brabantse gastvrijheid en gezelligheid gecombineerd met een serieuze golfwedstrijd (koffie/thee met iets lekkers, golf, borrelhap). De spelvorm is Texas Scramble. Per dag zijn er leuke prijzen te verdienen voor de eerste 3 koppels en ben je in één van de wedstrijden in de top-3 geëindigd dan sta je in de finale die in oktober gespeeld wordt. Dan wordt er o.a. gestreden om 2 greenfees voor Bernardus.
Wedstrijddagen: 20-05 | 24-06 | 15-07 | 12-08 | 02-09 | 23-09
Start 1ste flight: 17:00 uur
Meer informatie en aanmelden

Golfkampen 2022

-

Jouw open golfwedstrijd, golftour of golfkamp op deze pagina?

  • Organisaties, clubs en banen kunnen de door hen georganiseerde wedstrijden hier laten plaatsen door een email te sturen naar redactie@golf.nl. Vermeld in het kort om welke wedstrijd het gaat en de relevante gegevens. Een andere voorwaarde is dat we kunnen linken naar een pagina waar golfers zich kunnen inschrijven en meer informatie kunnen vinden.
  • Er wordt geen pdf/poster meer gemaakt van de open (jeugd)wedstrijden op Nederlandse banen. Alle open toernooien worden op deze pagina vermeld.

    Lees meer over
    Amateurs Wedstrijden