Nieuws

Theo Erben maakt al 35 jaar clubs op maat en vertelt alles over zijn vak in Podje Golf: 'Het is belangrijk voor iedere golfer'

Is elke golfer goed genoeg voor een clubfitting? Clubfitter Theo Erben geeft het antwoord in een nieuwe aflevering van Podje Golf.
Beeld: Ronald Speijer

Beeld: Ronald Speijer

Het thema van Podje Golf #79 is clubfitting. Gerard en Sietse zijn op bezoek bij Theo Erben, die al 35 jaar golfers aan de juiste clubs helpt, onder wie professionals als Robert-Jan Derksen.

Is golfles niet veel belangrijker op weg naar die lagere handicap?

Beloftes van grote merken: goede marketing of de waarheid?

Is het echt zo slecht gesteld met de inhoud van de tas van de Nederlandse golfer en is golfles niet veel belangrijker op weg naar die lagere handicap? Wat is belangrijk bij een putterfitting en klopt het vermoeden van Gerard dat hij te zware ijzers in zijn tas heeft? En hoe kijkt deze expert op het gebied van equipment naar de beloftes van de grote merken over afstanden? Oftewel, alles komt aan bod in deze podcast als het gaat om materiaal. Daarnaast bellen de mannen natuurlijk ook even met Joost Luiten. Luisteren nu dus aflevering 79!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple en Google Podcasts.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

clubfitting
Beeld: Bert van der Toorn

Reageer!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, of je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl.

Lees meer over
Podcast Interviews Equipment