Loading the player...
Beelden van ronde 4 van de Omega Masters
Bron: Ziggo Golf

Fitzpatrick wint weer in Zwitserland

9 september 2018 Redactie GOLF.NL
Matthew Fitzpatrick heeft voor het tweede jaar op rij de Omega European Masters gewonnen. Op de Challenge Tour in Engeland eindigden Reinier Saxton en Jurrian van der Vaart op grote achterstand van winnaar Tom Lewis.

European Tour

Matthew Fitzpatrick heeft voor het tweede jaar op rij de Omega European Masters gewonnen. De Engelsman versloeg op Crans-sur-Sierre GC in een play-off met een birdie op de eerste extra hole de Deen Lucas Bjerregaard. Beide spelers waren op -17 geëindigd. Voor Fitzpatrick lag er een cheque klaar van 416.660 euro. Op de derde plaats eindigde de Fransman Mike Lorenzo-Vera. Een jaar geleden won Fitzpatrick het toernooi ook in een play-off, toen van Scott Hend. 

Leaderboard

Race to Dubai

Challenge Tour 

Reinier Saxton en Jurrian van der Vaart zijn in de achterhoede geëindigd in de Bridgestone Challenge. Saxton kwam na een laatste ronde 71 uit op een totaal van -6, goed voor een gedeelde vijftigste plaats. Van der Vaart speelde de slotronde op Luton Hoo Hotel Golf & Spa in 70 slagen en kwam uit op -4, gedeeld 58ste. De winst in Engeland ging heel overtuigend naar Tom Lewis. De Engelsman die in 2011 in zijn derde toernooi als professional de Portugal Masters won op de European Tour, won na een laatste ronde 64 met een score van -23.

Leaderboard

Road to Ras al Khaimah