NGF

Droom jij als (golf)vrouw van een eigen bedrijf? GOLF.NL sponsort de Marie Claire Starters Award

GOLF.NL is dit jaar medesponsor van de Marie Claire Starters Award 2024 om ondernemende en creatieve vrouwen te stimuleren op weg naar de start van een eigen bedrijf. Ben of ken jij een (golfende) vrouw met een gouden idee, maar kan diegene wel een (financieel) duwtje in de goede richting gebruiken? Meld je dan aan.
Beeld: Edwin Vermaas - Approach Golf

Beeld: Edwin Vermaas - Approach Golf

Stuur jouw businessplan op en maak kans op de Marie Claire Starters Award. De winnares krijgt een behoorlijk startkapitaal en daarnaast maakt ze kans op een mooi pakket aan andere prijzen.

Meedoen

Zet jouw businessplan op papier. Marie Claire heeft een format gemaakt waar je plan aan moet voldoen, dat format (inclusief de deelnamevoorwaarden) vind je hier.
Stuur je businessplan en CV vóór 6 mei 2024 naar redactie@marieclaire.nl met als onderwerp ‘Inzending Starters Award (Naam Bedrijf)’. Wie weet betekent dit de vliegende start van jouw ondernemersavontuur. Op de actiepagina vind je ook belangrijke data voor de komende maanden die je alvast in je agenda kunt noteren.

Door deze verkiezing te sponsoren verbinden we ons als sport aan ondernemende vrouwen in Nederland
GOLF.NL en de NGF stellen in samenwerking met Jumbo Golf een aantal mooie prijzen ter beschikking, waaronder lespakketten, een golfset en VIP-ervaring bij Chi Chi The Golf Venue. “We zijn trots op dit partnership met Marie Claire. Door deze awards te sponsoren en plaats te nemen in de jury verbinden we ons als sport aan de ondernemende vrouwen in Nederland”, aldus jurylid Danielle Wallet (Algemeen Directeur Bedrijfsvoering Nederlandse Golf Federatie) “Als jurylid ben ik benieuwd naar de innovatie binnen het concept, de schaalbaarheid en marketingstrategie. Daarnaast vind ik het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de ondernemer van groot belang voor succes.”

Wat kun je winnen?

€2.500 startkapitaal + het Marie Claire Starters Award Prijzenpakket bestaande uit:

  • Privélespakket voor handicap 54 voor jou en drie vriendinnen t.w.v € 1.500, en speciaal voor jou een golfoutfit t.w.v. € 500 en beginnersset t.w.v. € 500, aangeboden door NGF x Jumbo Golf;
  • Collegereeks Excellent Leiderschap bij Nyenrode Business Universiteit t.w.v. € 2.395. Leer vanuit diverse invalshoeken naar jouw leiderschap te kijken. In deze inspirerende collegereeks geven experts en sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven hun visie op leiderschap en leer je hoe je dit toepast in de praktijk.
  • Studio Anneloes Basisgarderobe voor werk én vrije tijd plus stylingadvies t.w.v. € 2.000;
  • Veloretti City Bike in een kleur en model naar keuze t.w.v. € 399;
  • Suitsuit Duo-Kofferset Fab Seventies in een kleur naar keuze t.w.v. € 359,90;
  • Smaak Amsterdam Tas Ike in kleur Limestone t.w.v. € 259;
  • Ateljé Laptop Sleeve t.v.w. € 63,99;
  • Dag- en weekendplanner Leukigheidjes t.w.v. € 59,90.

Extra prijs voor personen in de Top-3: VIP-ervaring bij Chi Chi The Golf Venue voor jou en 3 vriendinnen t.w.v. € 215 - 1,5 uur entertainment incl. 30 minuten golfles, een Chi Chi Plateau & bubbels - aangeboden door Chi Chi The Golf Venue.
Extra prijs voor personen in de Top-10: Lespakket van zes golflessen voor jou en een vriend(in) t.w.v. € 218, aangeboden door NGF.

>> Lees hier alles over de Marie Claire Starters Award 2024