Jeugd

Doe met je golfvrienden mee aan NGF Regio-jeugdtrainingen en Girls Golf Days

Heb je altijd al samen met je vriendjes en vriendinnetjes willen trainen? Dat kan vanaf nu met NGF Regio-jeugdtrainingen en Girls Golf Days. Enthousiaste PGA-professionals geven kinderen van 8 tot en met 15 jaar golfles om hun skills te verbeteren en om samen de golfbaan op te gaan.

Zorg ervoor dat je je (klein)kinderen snel inschrijft via deze link voor onderstaande activiteiten, want VOL = VOL.

NGF Regio-jeugdtrainingen

In de verschillende regio’s in Nederland worden vanaf eind april tientallen jeugdtrainingen aangeboden voor golfende kinderen in de leeftijdscategorie van 10 tot en met 14 jaar met een minimale handicap van 54.0. De trainingen zijn op woensdag- en vrijdagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur. Er is per training plek voor maximaal 16 of 24 deelnemers.

Iedere training begint met een kleine introductie. Daarna is er een uiteraard een warming-up, waarna er verschillende leuke golfopdrachten in en rondom de baan worden gedaan. Bovendien is er ook aandacht voor het fysiek van de kinderen door middel van algemene motorische vaardigheden. Kortom, de professionals verzorgen een complete golfles voor de kinderen.

De kosten per training bedragen 10 euro per persoon. Bekijk het aanbod en geef je zoon of dochter direct op voor een van de Regio-jeugdtrainingen. Het is mogelijk om mee te doen aan meerdere trainingen.

Girls Golf Days

Girls Golf Days

Voor meisjes van 8 tot en met 15 jaar oud zijn er ook de Girls Golf Days. Deze trainingen, die zo’n twee keer per maand gegeven worden, zijn op zaterdag en zondag van 9.30 tot 15.30 uur.

Girls Golf Days zijn volledig verzorgde trainingen, inclusief warming-up, clinics/games, lunch en het spelen van de par-3-baan of 9 holes grote baan. Deelname is gratis. Er is per training plek voor maximaal 16 of 24 deelnemers.

De deelnemende meiden krijgen les van vrouwelijke PGA-professionals op golfbanen door heel Nederland. In iedere provincie wordt minimaal één Girls Golf Day georganiseerd. Inmiddels zijn er al bijna 200 inschrijvingen van fanatieke golfsters.

 

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar chanti.janssen@ngf.nl.

Lees meer over
Jeugd