Islantilla Golf Resort - Costa de la Luz, Spanje
Het Spaanse Islantilla Golf Resort is een populaire bestemming

Golflessen in het buitenland

1 december 2017 Redactie GOLF.NL
Je kunt via veel golfscholen met een buitenlandse trip een boost geven aan je golfspel. Benut de winter om met een lagere handicap te beginnen aan de lente.

Hoewel golf wordt gezien als een zomersport, zijn juist de winters uitermate geschikt om een betere speler te worden. Het is dan ook niet voor niets dat golfverenigingen en -scholen aanbiedingen hebben voor wintercursussen, TrackMan-sessies en speciale clinics. Er zijn er die nog verder gaan: intensieve golfreizen naar zonnige oorden. Voor de maanden januari, februari en maart 2018 staan alweer heel wat tripjes op het programma van teaching pro’s. Voor verenigingsleden, maar vaak ook te boeken door niet-leden.

Lagere handicap

Het is een uitgelezen manier om in een gezellige groep te werken aan je handicap. En als je al eens les hebt gehad van de pro, dan kent hij of zij je skills én aandachtspunten. Bovendien wordt alles voor je geregeld, van vlucht, transfer, hotel tot greenfees. Dus als je nog wat zonuren zoekt in de wintermaanden en met een lagere handicap aan het lentegolf in Nederland wil beginnen, kijk dan bij een golfclub of -school in de buurt of ze een reis in de agenda hebben staan.

Hieronder volgt willekeurig een aantal aanbieders maar er zijn er vast meer. Mocht je een goede suggestie hebben voor een winterreis 2018, stuur die dan naar karianne@golf.nl. Dan vullen we het lijstje aan.

Laatste nieuws

Geen nieuws gevonden

Lees meer over

Reizen