NGF

Hoe kijk jij naar golf? Doe mee aan het imago-onderzoek van de NGF

De NGF voert jaarlijks een imago-onderzoek uit onder golfers en niet-golfers. Voor het derde jaar op rij zijn we benieuwd hoe jij naar golf kijkt, wat je ervan vindt en wat er mogelijk moet veranderen.

Het onderzoek, dat uitgevoerd wordt door Validators, geeft ons een zeer valide beeld van de mening van golfers en niet-golfers. We zijn benieuwd naar jouw opvattingen en houding ten opzichte van golf. Voor het invullen van de enquête maakt het dus niet uit of je een golfer of niet-golfer bent.

Imago van golf

In de resultaten nemen we verschillende demografische kenmerken mee na een willekeurige steekproef. Het gaat dan bijvoorbeeld om leeftijd, geslacht, inkomen, arbeidssituatie en opleidingsniveau. Hierdoor kunnen wij de resultaten rangschikken, corrigeren en filteren voor eventuele verschillen tussen subgroepen in de samenleving, waardoor een nauwkeuriger beeld ontstaat van de algemene opinie over het imago van golf.

Je kunt de enquête de hele maand oktober invullen. Onder de respondenten verloten wij 5 waardebonnen van Jumbo Golf ter waarde van 100 euro. Validators doet een gerandomiseerde loting onder de deelnemers die een emailadres hebben achter gelaten. Zij zullen ook contact opnemen met de winnaars.

 
Imago van golf
Lees meer over
NGF