Dutch Open

Kortingsactie Dutch Open nog 1 dag geldig

De abonnees op de nieuwsbrief van GOLF.NL hebben een kortingscode gekregen voor Golf Home tickets voor het Dutch Open. Wees er snel bij want op = op.

Het Dutch Open is en blijft een bijzonder toernooi. De 101ste editie wordt van 16 tot en met 19 september op Bernardus in Cromvoirt gespeeld. Nieuwsbriefabonnees van GOLF.NL hebben gisteren (maandag) de mogelijkheid gekregen om met 30% korting een Golf Home-ticket (inclusief hapjes en drankje in een eigen lounge met uitzicht op de drivingrange) te kopen. Die tickets kosten normaal 140 euro per stuk. De actie loopt nog tot woensdag 15 september 17.00 uur.

Aan die actie zijn de volgende voorwaarden verbonden.

• De korting geldt bij een minimale besteding vanaf 2 Golf Home Tickets
• Op reeds gekochte kaarten kan de actie niet toegepast worden
• De korting geldt alleen voor nieuwsbriefabonnees die nog geen korting hebben ontvangen
• De korting is niet geldig in combinatie met andere acties

De korting is geldig tot de voorraad strekt. De organisatie van het Dutch Open behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Luister nu 'Podje Golf' over het Dutch Open 2021!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Volg het Dutch Open via Instagram TV!

De mannen van Podje Golf zijn tijdens het Dutch Open drie keer per dag te zien via Instagram voor 'Podje Golf, de TV-Show'. Voor messcherpe analyses, leuke gasten en natuurlijke de deelname aan Beat the Pro. Klik hier en volg ons op Instagram om niks te missen van deze show.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.