Nieuws

'Wat kunnen wij leren van long drivers?'

In aflevering 13 van 'Podje Golf' gaat het over long driving. Gerard en Sietse spreken met Bob de Boef, de long driver van Nederland. Hoe sla je een drive van 371 meter en wat maakt Bryson DeChambeau allemaal los in de golfwereld?

Aflevering 13 van 'Podje Golf' staat in teken van long driving, oftewel ver slaan met de driver! De wereldtopper Bryson DeChambeau maakt aardig wat los in de golfwereld en Gerard en Sietse praten hierover met dé long driver van Nederland: Bob de Boef (44). Hoe werkt de wereld van het long driven? Welk speciaal materiaal gebruiken de long drivers en wat kunnen amateurs nog meer leren van krachtpatsers als DeChambeau en De Boef? Op de drivingrange gingen wij natuurlijk even kijken hoe ver Bob de Boef echt slaat. Naast het golfgeluid is er ook weer een column van Ibtihal Jadib, dus luister nu aflevering 13 van 'Podje Golf' (en klik hier voor meer achtergrondinformatie over long driving)!

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu aflevering 13 van 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! 

Klik hier voor meer informatie over long driving, het materiaal en long driver Kyle Berkshire.

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Instructie