Podje Golf De Kerstshow

 

9 holes tot kerst

December is een feestmaand, zeker ook bij GOLF.NL. Van 16 tot 24 december maak je elke dag kans op te gekke golfprijzen. In 9 holes tot kerst blikken we met de mannen van Podje Golf terug op 2022.

Gerard en Sietse nemen met memorabele golfmomenten het golfjaar 2022 met je door in 9 afleveringen van Podje Golf De Kerstshow. Van Lauren Holmey en de Solheim Cup tot Joost Luiten en van opschudding door LIV Golf tot de tranen van Tiger Woods. 

Bekijk hieronder de laatste video (dag 9):

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Prijzen ter waarde van € 8.000!

Volg Podje Golf De Kerstshow en maak elke dag kans op een prijs. En als je alle 9 afleveringen bekijkt, kun je meedingen naar de hoofdprijs: een Big Green Egg MiniMax, inclusief portable nest (onderstel) en starterspakket. De totale prijzenpot heeft een waarde van ruim € 8.000.

Gerard en Sietse Kerstshow
Hoe werkt het?
  1. Meld je hieronder aan.
  2. Volg GOLF.NL op Instagram.
  3. Bekijk vanaf 16 december elke dag Podje Golf De Kerstshow op de Instagram van GOLF.NL.
  4. Beantwoord elke dag de prijsvraag van Gerard en Sietse en vul je antwoord in onder de post op Instagram. Bij een goed antwoord maak je kans op de dagprijs.
  5. Bewaar de antwoorden van de dagvragen goed, want daarmee maak je kans op de hoofdprijs.
  6. Op eerste kerstdag krijg je een woordzoeker in je mail.
  7. De oplossing van de woordzoeker vul je tussen 25 en 27 december tot 00.00 uur in op de GOLF.NL-app.
  8. De winnaars worden bekendgemaakt in de Podje Golf Oudejaarsshow op 31 december!

Elke stap is makkelijk, want we leggen het je iedere dag uit via e-mail.

Dit kun je winnen bij Podje Golf De Kerstshow

Hoofdprijs

Jouw kerst wordt een culinary Ho Ho Hole-in-one! Speel alle dagen mee, want alleen dan maak je kans op de hoofdprijs van Podje Golf De Kerstshow: een Big Green Egg MiniMax, inclusief portable nest (onderstel) en starterspakket t.w.v. € 1.400. Natuurlijk aangeboden door onze partner Big Green Egg.

Prijzen Podje Golf De Kerstshow

Vrijdag 16 december

In de eerste aflevering van de Kerstshow maak je kans op 2 Day Memberships op championship course Bernardus Golf, de Solheim Cup-baan in 2026. En een heerlijke fles Bernardus Sauvignon Blanc van wel 3 liter, ideaal om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Zaterdag 17 december

Vandaag maak je kans op een van de 3 golfhorloges t.w.v. € 279. GOLF.NL laat je er graag nog stijlvoller uitzien en helpt je op weg bij het verlagen van je score. Dankzij de Approach S42 heeft een golfbaan geen geheimen meer voor jou.

Zondag 18 december

Zo kun jij de hele winter doortrainen want op hole 3 maak je kans op een wintergolf-kledingpakket van FootJoy! Je wint een broek, jacket, midlayer, handschoenen en muts t.w.v. € 526. FootJoy stelt deze prijs niet één maar twee keer ter beschikking; een voor mannen en een voor vrouwen!

Maandag 19 december

Swinging home for Christmas! Vandaag maak je kans op een custom fitted TSR driver t.w.v. € 649. Aangeboden door Titleist.

Dinsdag 20 december

Ho-Ho-Ho! Let's put some Christmas magic in! Win een putterfitting in één van de Jumbo Golf-winkels én een gratis Odyssey-putter!

Woensdag 21 december

Vandaag maak je kans op 5 x twee tickets voor de EK voetbal kwalificatiewedstrijd Nederland - Gibraltar op 27 maart 2023, aangeboden door ING Private Banking.

Donderdag 22 december

Win 2 VIP-tickets (ter waarde van € 714) voor de Bernardus Clublounge tijdens het Dutch Open 2023! Beleef de eerste wedstrijddag als VIP.

Van 25 t/m 28 mei vindt de 103de editie van het Dutch Open plaats op Bernardus Golf in Cromvoirt. Wil jij ook genieten van internationaal topgolf op Nederlandse bodem? Houd de website en socials van het Dutch Open 2023 in de gaten om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Vrijdag 23 december

Jingle balls, Jingle balls! Op deze hole maken 5 personen kans op 5 dozijn golfballen t.w.v. € 225. Dat zijn wel 60 Tour Speed-ballen! Aangeboden door Titleist.

Zaterdag 24 december

All I want for Christmas is a Garmin Approach Z82. Deze rangefinder is een echte alleskunner t.w.v. € 650 en wordt aangeboden door GOLF.NL.

Volg GOLF.NL op Instagram

Vanaf 16 december begint Podje Golf De Kerstshow. Bekijk nu alvast de Instagram-pagina van GOLF.NL. Hier vind je alles over golf, zoals mooie plaatjes, de leukste video's en meer!

Volg ons!
Lees meer over
Podcast