Nieuws

9 holes tot Kerstmis

 

9 holes tot kerst is weer terug!

December is een feestmaand, zeker ook bij GOLF.NL. Van 16 tot 24 december maak je elke dag kans op te gekke golfprijzen. Met 9 artikelen blikken we terug op het golfjaar 2023. Weet jij een prijsvraag goed te beantwoorden? Misschien win jij dan wel een fantastische prijs!

Hoe werkt het?

Elke dag verschijnt er een nieuw artikel op GOLF.NL dat terugblikt op het afgelopen jaar. Naast het artikel is er op de pagina van het artikel ook een formulier te vinden. Op het formulier wordt er een prijsvraag gesteld. Vul de prijsvraag en benodigde gegevens in. Bij een goed antwoord, maak je kans op de dagprijs die bij het desbetreffende artikel hoort. Dit kun je 9 keer doen, want we hebben maar liefst 9 holes te spelen. Bij 9 juiste antwoorden maak je dus 9x kans op een dagprijs. Na afloop van de campagne worden de prijswinnaars bepaald. De winnaars worden op 25 december 2023 benaderd door GOLF.NL.

Bekijk de actievoorwaarden

GOLF.NL heeft dit jaar weer ontzettend zijn best gedaan om fantastische prijzen ter beschikking te stellen voor de 9 holes tot kerst winactie. In samenwerking met onze partners is dat gelukt! In het onderstaande overzicht zijn alle prijzen te vinden. Weet jij al welke prijs je graag wilt winnen?

·        Een compleet gefitte Titleist TSR-driver

·        6x een Titleist winter-pakket

·        4 paar gepersonaliseerde FootJoy Myjoys 2x mannen 2x vrouwen

·        Een compleet gefitte Callaway driver met een dozijn Callaway golfballen

·        3x een eindejaarsstraatje XL van de Nederlandse Loterij

·        Een Big Green Egg Mini Max

·        6x een reischeque ter waarde van €250,- te besteden bij PinHigh

·        Twee toegangskaarten voor het KLM-Open met één deelname aan de ‘beat the pro’

·        Een International Membership op de Centurion Golfclub in London 

Ga naar dag 1