Nieuws

Dit is de grootste golfclub van Nederland!

De grootste golfclub van Nederland blijft maar groeien. Gerard en Sietse gaan op bezoek bij ANWB Golf, een actieve golfclub met bijna zestigduizend vrije golfers. Luister nu Podje Golf #52 om kans te maken op een prachtige ANWB goodiebag met mooie golfspullen.
Beeld: Edwin Vermaas

Beeld: Edwin Vermaas

Met bijna zestigduizend leden is het met afstand de grootste golfclub van Nederland: ANWB Golf. Gerard en Sietse bezoeken het 'clubhuis' van de vrije golfers om te spreken met directeur Igor Hoyng en Gerben Staal. Wat is het geheim van het succes van de digitale club zonder gras en driving range? En hoe kijken zij naar de huidige golfmarkt? Zit er nog rek in het aantal leden, en is een vrije golfer als Sietse in de ogen van traditionele Gerard een profiteur? De gastheren stellen een mooie ANWB Golf 'goodiebag' beschikbaar voor de prijsvraag (een dozijn golfballen en nog veel meer!), dus doe mee en luister nu Podje Golf #52! Luister nu!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast