Nieuws

Je vrouw als caddie, is dat wel zo verstandig?

In aflevering 41 van Podje Golf zijn Tourspeler Daan Huizing en zijn vrouw én caddie Daniëlle te gast. Daan en Daniëlle zijn onlangs getrouwd en ze besloten ook een andere relatie te starten: die van topgolfer en caddie.
Beeld: Approachthegreen / Edwin Vermaas

Beeld: Approachthegreen / Edwin Vermaas

Daniëlle zegde haar mooie job bij PWC op en draagt op de DP World Tour nu de tas van Daan. De start is veelbelovend: twee toernooien gespeeld en twee keer de cut gehaald. Is hier sprake van het Daniëlle-effect? Wat verwacht Daan in de baan van zijn nieuwe caddie? Kan Daniëlle, door Daan liefkozend ‘mijn sjouwtijger’ genoemd, het werk fysiek aan? En hoe reageren de ervaren, professionele caddies op weer een ‘vriendin van’ aan de tas? En wat is het ultieme #couplegoal van 'De Huizinkjes'?

 

Er zijn natuurlijk ook nu weer golfballen te winnen. De vraag hoor je in de aflevering. Het antwoord kun je sturen naar podje@golf.nl. Luister nu naar Podje Golf #41!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel je vraag!

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Topgolf