Topgolf

Kom kijken naar showflight in Arnhem

Het Big Green Egg Open kent op donderdag en vrijdag een echte showflight. De Nederlandse Pasqualle Coffa speelt samen met wereldtoppers Anna Nordqvist en Catriona Matthew.
Beeld: ApproachTheGreen

Beeld: ApproachTheGreen

Coffa, Nordqvist en Matthew slaan donderdagochtend af om 8.22 uur vanaf hole 10. Op vrijdag wordt het drietal om 12.52 uur verwacht op de tee van hole 1. Voor de 25-jarige Coffa zal het een prachtige ervaring zijn om te spelen met twee legendes in het vrouwengolf.

Twee legendes

Nordqvist (35) won drie majors, waaronder het Brits Open van vorig jaar, en speelde in zeven Solheim Cups. Vier keer zat de Zweedse in het winnende team. Matthew (52) was de laatste twee keer de winnende captain van het Europese Solheim Cup-team. De Schotse majorwinnares speelde daarvoor negen keer mee in de Solheim Cup.

De andere Nederlanders

Op de eerste twee dagen speelt de Nederlandse Romy Meekers in de flight voor die van Coffa, aan de zijde van Verena Gimmy en Sharna Dutrieux.

Zhen Bontan begint donderdag om 8.00 uur in de allereerste flight op hole 1. Amateurs Mayka Hoogeboom (9.17 uur) en Rosanne Boere (9.39 uur) slaan ook ’s ochtends af.

Donderdagmiddag is het de beurt aan de andere vijf Nederlandse vrouwen: Daphne van Houten (12.30 uur), Danique Stokmans (13.03 uur), Lynn van der Sluis (13.36 uur) en Anne-Sterre den Dunnen (13.47 uur).

De eerste pendelbus van Sportcentrum Papendal naar De Rosendaelsche vertrekt om 07.30 uur.

Startlijst Big Green Egg Open 2022

Gratis kaarten

Er zijn nog kaarten te verkrijgen voor het Big Green Egg Open, dat op donderdag begint. Klik op de button om je gratis kaart veilig te stellen.

Lees meer over
Topgolf LET