Nieuws

Besseling: 'Na heel moeizame jaren heb ik mijn weg gevonden'

In een nieuwe aflevering van de podcast is Podje Golf op bezoek bij Wil Besseling. De West-Fries brak relatief laat door op de DP World Tour, en in een openhartig interview vertelt Besseling (36) over zijn lange weg naar de top.
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

In aflevering #54 gaat Podje Golf op bezoek bij Wil Besseling. Gerard en Sietse spreken met de beste golfer van Nederland over de lange weg naar succes en hoe hij zichzelf heeft moeten vinden om een vaste waarde te worden op het hoogste niveau. Hij leek als wereldkampioen bij de amateurs minstens zo talentvol als Joost Luiten, maar had meer dan tien jaar nodig om door te breken. Wat zijn de drijfveren van de bijna 37-jarige golfer uit Schellinkhout? Hoe was zijn jeugd, hoe heeft hij zijn team samengesteld en wat vindt hij nou écht van het leven op de tour? Zoals altijd zijn er golfballen te winnen en kondigen de mannen ook 'Podje Golf De Kerstshow' aan waarbij er heel veel mooie prijzen te winnen zijn. Luister nu Podje Golf 54!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Wil Besseling