Nieuws

'Ik lig wakker van Beat the Pro'

In aflevering 24 praten Gerard en Sietse op Bernardus met toernooidirecteur Daan Slooter over het Dutch Open en Beat the Pro, de uitdaging waarin amateurs het opnemen tegen de professionals - en de zenuwachtige Gerard en Sietse doen ook mee. Luister Podje Golf 24 om tickets te winnen voor het Dutch Open 2021.

Podje Golf is op Bernardus Golf voor het Dutch Open! Gerard en Sietse hebben zweethandjes, want ze doen deze week mee aan Beat the Pro, de par-3 hole waar gewone amateurs het kunnen opnemen tegen de professionals. Toernooidirecteur Daan Slooter schuift even aan om te praten over deze bijzondere editie van het grote kampioenschap. Hoe was de aanloop naar deze week? Hoe strikte hij Graeme McDowell en hoe lang is de Beat the Pro hole? Let op! We geven in deze uitzending drie keer 2 toegangskaarten weg voor een dag naar keuze, dus luister nu naar Podje Golf 24! 

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Volg het Dutch Open via Instagram TV!

De mannen van Podje Golf zijn tijdens het Dutch Open drie keer per dag te zien via Instagram voor 'Podje Golf, de TV-Show'. Voor messcherpe analyses, leuke gasten en natuurlijke de deelname aan Beat the Pro. Klik hier en volg ons op Instagram om niks te missen van deze show.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!