Topgolf

Lees alles over Dutch Open 2022!

Hier vind je alles wat je moet weten over het Dutch Open, dat in 2022 van 26-29 mei op Bernardus wordt gespeeld. Volg dit Europese toptoernooi via GOLF.NL op Instagram en gebruik de hashtag #DutchOpen2022.
Toernooien

Over het Dutch Open 2022

Het Dutch Open 2022 op Bernardus Golf in Cromvoirt. Dit jaar is het toernooi al in mei. Dit is wat je nog meer moet weten over het grootste golftoernooi van Nederland!
Lees meer
Beeld: Golfsupport
Dutch Open

Cabrera Bello en meer Denen in Dutch Open

Met nog een kleine twee weken voor de start is het deelnemersveld van het Dutch Open aangevuld met meer gerenommeerde spelers. De Spanjaard Rafa Cabrera Bello is van de nieuwe namen misschien wel de meest verrassende.
Lees meer
Het Dutch Open is een van de oudste toernooien
van de European Tour
Beeld: Koen Suyk
Dutch Open

Baan in volle voorbereiding

Vorig jaar september werd op Bernardus Golf het Dutch Open gespeeld, eind mei staat de volgende editie alweer op het programma. Zo snel achter elkaar twee Opens, en van het najaar naar het voorjaar, wat vindt de superintendent Niall Richardson daarvan? 5 vragen.
Lees meer
Topgolf

Podje Golf, de TV-Show

Tijdens het Dutch Open 2021 bracht GOLF.NL je heel dichtbij. De mannen van Podje Golf maakten door de dag heen twaalf afleveringen van een speciale tv-show op Instagram. Met het vleugje humor van de oude én jonge vriend. Bekijk hier alle afleveringen.
Lees meer
Poster Dutch Open 2022

GOLF RAAK!-Funpark

In het GOLF RAAK!-Funpark staan verschillende spelletjes klaar voor kinderen. Denk aan Hole in de Wall en de Snoepmachine. Of ze maken een leuke selfie met mascotte Spot of slaan het hardst bij Sla je slag! Leuk voor kinderen die al golfen, maar zeker ook voor jongens en meisjes die nog nooit een golfclub in handen hebben gehad! Het Funpark is elke dag geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Eén ouder op drie kinderen gratis

Kinderen tot en met 12 jaar hebben sowieso gratis toegang tot het evenement maar er is een extra gave actie. Als ouder krijg je óók een gratis entreeticket als je drie kinderen meeneemt naar het Dutch Open 2022! Je kunt je hiervoor inschrijven via een apart formulier, tot maandag 23 mei. Meld je meteen even aan!

 

 

Mis niks van het Dutch Open 2022

Volg het Dutch Open van dichtbij op Instagram van GOLF.NL!

Klik hier!

Laat weten dat je er bij bent met de hashtags #GOLFNL en #DutchOpen2022!

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Volg GOLF.NL tijdens het Dutch Open

Lees meer over
Toernooien Dutch Open