Beeld: Golfsupport.nl
KLM Open

KLM Open 2024: voor de tweede keer op The International

Beeld: Golfsupport.nl
Het KLM Open is in 2024 van 20 tot en met 23 juni op The International bij Amsterdam. Deze baan is voor de tweede keer gastheer van het grootste internationale golftoernooi van Nederland. De titelverdediger is Pablo Larrazábal, die vorig jaar de beste was op Bernadus Golf.

Het KLM Open werd in 2019 voor de eerste en enige keer gespeeld op The International. Het was toen de honderdste editie van het DP World Tour-toernooi, gewonnen door Sergio Garcia. Ook dit jaar belooft het weer een prachtige editie te worden.

Nederlandse DP World Tour-spelers Joost Luiten, Darius van Driel en Daan Huizing zijn van de partij. Ook Rasmus Højgaard en Larrazábal doen mee in de buurt van Schiphol.

 

Beeld: Koen Suyk
Banen & Clubs

Voorspelen op de baan van het KLM Open: gaan we onder par op The International?

In aanloop naar het KLM Open ging GOLF.NL naar de baan waar het toernooi gespeeld wordt: The International in Badhoevedorp. Niels kreeg deze keer gezelschap van twee collega's: Sietse en Stef.
Lees meer
Beeld: Golfsupport.nl
KLM Open

¿Qué pasó? Spaanse golfers gedijen goed op Nederlandse grond

Spaanse golfers hebben een speciaal plekje veroverd bij de Nederlandse golfliefhebbers. Maar het KLM Open ook bij de Spaanse golfers. Krijgt het KLM Open 2024 op The International - de baan waar in 2019 favoriet Sergio Garcia de 100ste editie won - dit jaar wederom een Spaanse 'ganador'?
Lees meer
Lees meer over
KLM Open Dutch Open Toernooien