Beeld: Approach Golf
Topgolf

Lees alles over Dutch Open 2022!

Beeld: Approach Golf
Hier vind je alles wat je moet weten over het Dutch Open, dat in 2022 van 26-29 mei op Bernardus wordt gespeeld. Volg dit Europese toptoernooi via GOLF.NL op Instagram en gebruik de hashtag #DutchOpen2022.
Dutch Open

Magie ‘helpt’ Perez aan titel Dutch Open

Hoe koel kun je zijn? Vraag het Victor Perez. De 29-jarige Fransman kwam vandaag meerdere keren uit ogenschijnlijk geslagen positie terug en won de 102de editie van het Dutch Open op Bernardus. Met dank aan een stukje ‘magie’, zoals hij zelf zei.
Lees meer
Toernooien

Over het Dutch Open 2022

Het Dutch Open 2022 op Bernardus Golf in Cromvoirt. Dit jaar is het toernooi al in mei. Dit is wat je nog meer moet weten over het grootste golftoernooi van Nederland!
Lees meer
Het Dutch Open is een van de oudste toernooien
van de European Tour
Beeld: Koen Suyk
Dutch Open

Baan in volle voorbereiding

Vorig jaar september werd op Bernardus Golf het Dutch Open gespeeld, eind mei staat de volgende editie alweer op het programma. Zo snel achter elkaar twee Opens, en van het najaar naar het voorjaar, wat vindt de superintendent Niall Richardson daarvan? 5 vragen.
Lees meer
Topgolf

Podje Golf, de TV-Show

Tijdens het Dutch Open 2021 bracht GOLF.NL je heel dichtbij. De mannen van Podje Golf maakten door de dag heen twaalf afleveringen van een speciale tv-show op Instagram. Met het vleugje humor van de oude én jonge vriend. Bekijk hier alle afleveringen.
Lees meer

Mis niks van het Dutch Open 2022

Volg het Dutch Open van dichtbij op Instagram van GOLF.NL!

Klik hier!

Laat weten dat je er bij bent met de hashtags #GOLFNL en #DutchOpen2022!

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Volg GOLF.NL tijdens het Dutch Open

Lees meer over
Toernooien Dutch Open