Nieuws

'Ken jij het DNA van jouw golfswing?'

In aflevering 18 van de podcast 'Podje Golf' zijn Gerard en Sietse op Bernardus om hun swing te laten doormeten met de meest geavanceerde technologie. Roel Verdonschot en Mikel Vos werken op Bernardus Golf samen om iedere golfer die bij hun op de mat komt beter te maken. Hebben zij het geheim van de golfswing ontdekt en wat kan jij daarvan leren?

PGA Professional Roel Verdonschot en Mikel Vos werken op Bernardus Golf samen om het DNA van een golfswing te ontleden. Gerard en Sietse wilden meer weten over hun methodes en vragen de twee 'golfgekken' het hemd van het lijf. Wat is het geheim van de perfecte swing en wat hebben 'moment-arm' en 'centre of mass' te maken met ver slaan? En natuurlijk: wat doen wij fout in onze swing? Zowel de topgolfer als de amateurgolfer is hier welkom om met behulp van 'force plates', camera's en andere technologische hulpmiddelen hun swing te laten ontleden (en dat is een openbaring). Naast een nieuwe editie van het golfgeluid bellen de mannen ook even met de 'slechtste fanatieke golfer van Nederland'...Luisteren dus!

Abonneer je op de podcast en win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Instructie