Nieuws

Jumbo Golf & Hockey nieuwe partner NGF

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Jumbo Golf & Hockey gaan een vijfjarige samenwerking aan. Een ijzersterke samenwerking, naar eigen zeggen, met als leuze: ‘Samen maken wij golf nog leuker. Voor elk niveau en in ieder detail van materiaal tot outfit en voor iedere prijs. Wij maken je wegwijs in golf.’
Beeld: Moïse Trustfull en Derck de Vilder onthullen nieuwe partner NGF Fotografie: Danne van der Meijden - KLCK

Beeld: Moïse Trustfull en Derck de Vilder onthullen nieuwe partner NGF Fotografie: Danne van der Meijden - KLCK

Jeroen Stevens, Directeur NGF, is verheugd over de samenwerking: “We zijn twee mooie Nederlandse merken die samen de golfsport gaan versterken en nog toegankelijker gaan maken.”

Jumbo Golf op het netvlies

Jumbo Golf & Hockey is met acht winkels de grootste retail keten in Nederland op het gebied van golfartikelen. Het grote assortiment is vooral zichtbaar in de Jumbo Golf & Hockey superstore in Teteringen. In deze moderne winkel van 1600 m² vind je een grote collectie golf- en hockeyspullen: van clubs tot clubkleding en van schoenen tot trolleys. Ook kun je de sticks, clubs en putters uitgebreid testen in de winkel. Binnenkort opent eenzelfde superstore in Eindhoven.
Voor Jumbo Golf & Hockey is het doel van de samenwerking duidelijk. Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf & Hockey: “Voor ons is het belangrijk bij zo veel mogelijk golfers op het netvlies te komen. Ik hoop dat we door dit partnership nog meer beginnende en gevorderde golfers kunnen bereiken en verleiden om naar onze winkels te komen.”

Schrijf je in en win!

Om de samenwerking een swingende start te geven, heeft Jumbo Golf & Hockey 21 prachtige golfprijzen beschikbaar gesteld om te verloten. Het enige wat je hoeft te doen is je abonneren op de nieuwsbrief van Jumbo Golf & Hockey. Bekijk hier wat je moet doen om te winnen. In de video leggen Moïse Trustfull en Derck de Vilder uit wat de samenwerking en de winactie inhouden. Ze zijn beiden verslaafd aan golfen. 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Jumbo Golf & Hockey en win een van de 21 prijzen!

Deskundig advies

Voor de NGF is Jumbo Golf & Hockey een ideale partner. Danielle Wallet, Directeur Marketing bij de NGF: “We zien dat de drempel om te gaan golfen nog steeds hoog is. Mensen weten niet precies welk materiaal er nodig is, welke kleding ze aan moeten en denken over het algemeen dat golf duur is.” Centraal in het partnerschap staat dan ook het wegwijs maken van klanten via deskundig advies over equipment. “Zo hopen we de beginnende golfer niet alleen een vliegende start te geven, maar vooral ook voor langere tijd en met plezier de sport te laten beleven”, aldus Wallet.