Nieuws

Over Tiger gesproken

Tiger Woods, de meest dominante golfer ooit. Daar moet over gesproken worden. Er is eigenlijk altijd aanleiding om te praten over Tiger, en deze keer is dat de zoveelste rentree van de bijna 46-jarige Amerikaan, die na een ernstig auto-ongeluk in februari weer op de golfbaan stond, samen met zijn zoon Charlie .

Aan de hand van de mooiste fragmenten uit zijn carrière bespreken Gerard en Sietse zijn hoogte- en dieptepunten. Hoe maakte de wereld voor het eerst kennis met de 15-voudig majorwinnaar? Hoe waren zijn jaren als amateur? Wat maakte Tiger Woods zo goed in zijn recordjaar 2000, en hoe ging het in 2009 zo mis? Natuurlijk is er ook een prijsvraag die in het teken staat van Woods, dus luister nu Podje Golf #31!

Luister nu 'Podje Golf' #31!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

 
 
Podje Golf Tiger Woods

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!