Nieuws

Met de profs golfen in Challenge Trophy!

De NGF organiseert eind augustus de B-NL Challenge Trophy op The Dutch. Tijdens de finaledagen zijn er nog 3 unieke wildcards beschikbaar voor jonge spelers. De ervaring van je leven! Joost Luiten gaat ze weggeven.
Beeld: Sophie Nooij

Beeld: Sophie Nooij

De drie wildcards zijn beschikbaar voor golfers tot 18 jaar die mogen meespelen in de Players Experience tijdens de B-NL Challenge Trophy. De Challenge Tour is de springplank voor professionele golfers naar de European Tour en een kweekvijver voor talent. Nederlands beste golfer ooit, Joost Luiten, bewandelde deze weg naar de top en ook spelers als Wil Besseling, Lars van Meijel, Darius van Driel en Daan Huizing hebben hier hun sporen verdiend en hun carrière een boost gegeven. Een van Nederlands huidige talenten, Koen Kouwenaar, wil op korte termijn ook op de Challenge Tour zijn ambities waarmaken. Hoe gaaf is het dat jij nú al van topniveau mag proeven?

Wat houdt de Players Experience in?

De Players Experience is een bijzonder format in de finalerondes van de de B-NL Challenge Trophy. Getalenteerde amateurgolfers spelen samen met tourspelers in een wedstrijdflight. Niet in de pro-am dus, maar in het toernooi zelf! De teamscore van de professional en het amateurtalent telt mee voor het teamklassement. Daarnaast is er natuurlijk ook het individuele klassement voor de tourspelers. De Players Experience is een unieke kans voor Nederlandse golftalenten om ervaring, inspiratie en motivatie op te doen in een wedstrijd van de Challenge Tour.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door GOLF.nl (@golfnl)

 

Wat moet je doen om een wildcard te winnen?

Vertel op een unieke manier waarom jij een van deze 3 plekken móét winnen en waarom je deze wildcard verdient. Stuur je motivatie én een foto op naar communicatie@ngf.nl. Uit de meest originele inzendingen maken we samen met Joost Luiten, de ambassadeur van het toernooi, een keuze.

Voorwaarden

  • De talenten zijn niet ouder dan 18 jaar.
  • De handicap is maximaal 16,0 voor jongens en maximaal 18,0 voor meisjes.
  • De talenten zijn beschikbaar van zaterdagochtend 28 tot zondagavond 29 augustus.
  • De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor iets anders!

Meld je aan voor 22 augustus 2021! Op 23 augustus nemen we contact op met de 3 winnaars!