Tickets

Koop je tickets

Wees er op tijd bij en koop nu je tickets voor de B-NL Challenge. Publiek is welkom, maar vanwege de coronamaatregelen nog in beperkte mate.

Ticketprijzen variëren van 14,95 (18 t/m 27 jaar) tot 19,95 euro (vanaf 27 jaar) op de donderdag en vrijdag. In het weekeinde zijn de prijzen 19,95 en 22,95 euro. Bij het ticket is een lunchpakket inbegrepen. Jeugd tot en met 17 jaar krijgt gratis toegang, maar moet die tickets wel via de ticketshop bestellen.

Ook zijn er passe-partouts voor de hele week beschikbaar. Daarvan zijn de prijzen 39,95 en 74,95 euro. Ook zijn er weekend passe-partouts verkrijgbaar.

>>KLIK HIER OM NU JE TICKETS TE BESTELLEN<<

Parkeren kan bij de evenementenhal in Gorinchem. Je kunt vooraf een parkeerticket bestellen voor 12,50 euro. Het adres is Franklinweg 2, postcode 4207 HZ. Vanuit daar word jemet pendelbussen overgebracht naar het evenemententerrein. De parkeerplaats is geopend van 07:00 tot 19:00 op donderdag/vrijdag en in het weekend van 07:00 tot 20:00 uur.

Steun de Stichting Haarwensen met jouw ticket

Tijdens de B-NL Challenge Trophy vragen we naast aandacht voor talentvolle golfers ook aandacht voor het goede doel van het toernooi. De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie heeft de Stichting Haarwensen als goed doel gekoppeld aan het toernooi dat op The Dutch wordt gespeeld van 26 t/m 29 augustus.

>>Per verkocht ticket 2€ naar – bestel je ticket nu!<<

Je haar is bepalend voor je uiterlijk. Onzekerheid en pesterijen op school liggen al snel op de loer. Stichting Haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn geworden door een medische achtergrond. Per jaar verliezen zo’n 600 jonge kankerpatiënten hun haar door chemotherapie en krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid).

“Met deze actie willen we bewustwording creëren dat wij héél blij zijn met de donatie van haar, echter met enkel haar zijn wij er nog niet. Een haarwerk kost zo’n 1.500 € per kind. Dus naast de donatie van haar zijn ook financiële donaties essentieel,” aldus Marijke van der Heijden namens de Stichting Haarwensen.

Meer weten over de Stichting Haarwensen? https://haarwensen.nl/