KLM Open

Volg KLM Open én Solheim Cup op GOLF.NL

Gaat Joost Luiten deze week voor de derde keer het KLM Open winnen? Wint Anne van Dam met Team Europe de Solheim Cup? Hoe blijf je op de hoogte in deze bijzondere golfweek? Volg GOLF.NL om niks te missen uit Amsterdam en Gleneagles.
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

Het is een drukke golfweek met twee topevenementen: de 100ste editie van het KLM Open op The International in Amsterdam én de Solheim Cup met Anne van Dam op Gleneagles in Schotland. Gelukkig is GOLF.NL aanwezig op zowel The International als Gleneagles om verslag te doen!

KLM Open

Natuurlijk lees je hier op GOLF.NL elke dag het laatste KLM Open nieuws. Bezoek onze website voor verslagen, interviews met de leiders, resultaten van de 19 Nederlanders, instructies en andere sfeervideo's.   

Het KLM Open is vier dagen LIVE te zien op Ziggo Sport:

Donderdag 11:30-13:00 & 15:20-18:30
Vrijdag 11:20-13:00 & 15:20-18:30
Zaterdag 12:50-17:30
Zondag 12:50-17:30

Via de app van KLM Open Radio is het toernooi ook te volgen dankzij live-verslag vanuit de baan, gesprekken met gasten in de studio en interviews na de ronde. Download de app via de Appstore of Google Play Store onder 'KLM Open'.

Volg ons op Facebook voor nieuwsberichten en leuke video's. Volg ons op Twitter voor updates in tekst en beeld vanuit de baan en interviews met Nederlanders. 

Win een flight op Bernardus Golf!

Ben jij deze week op het KLM Open? Open dan de app GOLF.NL & claim de speciale 100ste editie award van het KLM Open, deel deze met de hashtag #KLMOpenAward en maak kans op een flight op Bernardus Golf!

Solheim Cup

De Solheim Cup, die van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld, wordt in Nederland helaas niet uitgezonden op TV, maar wel op YouTube. GOLF.NL is aanwezig op Gleneagles om verslag te doen. Volg ons op Twitter voor het laatste nieuws, updates vanuit de baan en interviews (YouTube) met Anne na afloop.  

Abonneer je op ons YouTube-kanaal om geen video te missen van het KLM Open en de Solheim Cup.

Update: de BBC zendt op BBC 2  vrijdag, zaterdag en zondag van 20:00 - 21:00 (NLs tijd) een samenvatting uit.

KLM Open

Luiten deinst niet terug voor stormpje

Joost Luiten hoopt deze week voor de derde keer het KLM Open te winnen. Met GOLF.NL speelde Joost in de voorbereiding hole 18 van The International. Het weer kon beter, de afloop was perfect.
Lees meer
Beeld: Getty Images
Topgolf

Solheim Cup: Van Dam in schijnwerpers

Anne van Dam speelt deze week haar eerste Solheim Cup. De 23-jarige Arnhemse krijgt veel aandacht door haar prachtige swing en verre drives. Hoe gaat ze om met die aandacht, en wat zeggen haar Europese teamgenoten over de 'rookie'?
Lees meer