Nieuws

Dewi Weber zegt ja tegen Jen, en dat levert deze mooie beelden op langs de Amsterdamse grachten

Dewi Weber is getrouwd. De Nederlandse topgolfster stapte op vrijdag 5 juli in het huwelijksbootje met haar grote liefde Jen uit de Verenigde Staten. Hoewel de twee samen met hun Duitse herder Ollie in een appartement in Los Angeles wonen, vond de huwelijksvoltrekking plaats in Nederland.
Beeld: Getty Images/NurPhoto

Beeld: Getty Images/NurPhoto

Dat gebeurde niet in Groningen, waar Weber vandaan komt, maar in Amsterdam. “80 procent van onze gasten komt uit Amerika, en Amsterdam is makkelijker te bereizen dan Groningen”, legt Weber uit aan het Dagblad van het Noorden.

Amsterdamse grachten

In een prachtig beige-wit pak en een witte halterjurk liep het kersverse echtpaar vrijdag langs de grachten van Amsterdam, stralend en gelukkig. En dat leverde natuurlijk schitterende plaatjes op, door fotograaf Raisa Zwart:

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

‘Ex-girlfriend’, staat er in de caption van Webers Instagram-post op 20 november 2022. Aan Jens hand prijkt op de foto een glimmende ring, op de achtergrond staat Weber met een lach van oor tot oor. De verloving was op dat moment officieel.

"Zodra Jen en ik begonnen te daten en het serieus werd, vertelde ik mijn ouders over mijn seksuele identiteit, omdat het eindelijk heel natuurlijk en heel goed voelde", vertelde Weber in een interview uit 2022 met de LPGA.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.


En die liefde is geheel wederzijds, zo valt te lezen op Jens Instagram-pagina: ‘You ever love someone so much you want to scream bloody murder? Me too.’

Droomdoel Dewi Weber

Weber kwalificeerde zich niet voor de Olympische Spelen in Parijs. Ze richt zich de komende tijd op de Spelen van Los Angeles in 2028. “De baan waarop dan de golfwedstrijden worden gehouden, ligt op tien minuten van mijn huis. Deelname aan de Spelen in LA is mijn droomdoel”, zegt ze tegen het Dagblad van het Noorden.