Nieuws

Podje Golf belt met Joost Luiten vlak nadat hij uit de rechtbank komt: 'Dit is een overwinning voor de toekomst van golf' 

In een nieuwe aflevering van Podje Golf bellen Gerard en Sietse met Joost Luiten over de bijzondere rechtszaak die hij won. Hij mag daardoor alsnog naar de Olympische Spelen in Parijs; hoe voelt hij zich nu? Verder in deze podcast: waarom is chippen zo moeilijk en wat is de oplossing voor de meest gemaakte fout van amateurs? Golfprofessional John Woof is te gast en legt het uit.
Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas

Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas

De aflevering begint deze keer met Joost Luiten, die op dat moment nét uit de rechtbank komt. Hij belt even met Gerard en Sietse om te vertellen over de bizarre wending waardoor hij alsnog op de Olympische Spelen in actie mag komen. "Het pijnlijkste was nog dat er mensen bijzitten die zeggen: 'Joost, jij bent niet goed genoeg", vertelt hij onder meer.

John Woof

Na de reactie van Joost, is het de beurt aan John Woof in aflevering 83 van Podje Golf. De in Engeland geboren golfprofessional heeft een enorme passie voor golf, geeft les op Amsteldijk en heeft veel kennis over de golfswing. Wat is de meest gemaakte fout die hij bij amateurs ziet en wat heeft de golfswing gemeen met autorijden? Waarom moeten golfers niet rustig maar juist zo snel mogelijk proberen te swingen? En hoe is het voor hem om commentator te zijn bij Ziggo Golf Sport?
Doe mee met de prijsvraag en ga met je hele familie of vrienden naar het Dutch Ladies Open!
Er zijn ook kaarten te winnen voor het Dutch Ladies Open, dus luister nu aflevering 83! Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple en Google Podcasts.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Reageer!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, of je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl.