Nieuws

Check deze Ryder Cup golfschoenen van Nike

De Ryder Cup zit eraan te komen, en daarom springen veel merken eens in de twee jaar in op de hype met nieuwe producten. Zo lanceert Nike een speciale Ryder Cup versie van de beroemde Air Max 1.

Volgende week begint de 44ste editie van het prestigieuze teamevent in Rome op Marco Simone. Zoals altijd wordt er langzaam opgebouwd naar dat magische moment dat de eerste bal wordt geslagen op vrijdagochtend. Natuurlijk spelen de grote golfmerken daar handig op in, zo ook Nike. Het is niet de eerste keer dat het merk speciale limited editions uitbrengt rond de majors en grote teamevents als de Ryder Cup in golf. Eerder dit jaar was er een US Open schoen met opvallende neon roze en groene kleuren. En natuurlijk was er een paar jaar geleden ook deze klassieker: de schoen van gras. Dit jaar is het raak met deze Ryder Cup (Solheim Cup had wat ons betreft ook gekund...) schoenen.
ryder cup nikes

Natuurlijk steunen wij Europa, maar dat neemt niet weg dat wij meer gecharmeerd zijn van de USA versie van deze Air Max 1 '86 OG sneaker. 

ryder cup nikes

Dankzij het profiel heb je met de Air Max 1 genoeg grip op de golfbaan (al geeft een 'echte' golfschoen meer stabiliteit). De luchtkamer - waar het merk beroemd mee is geworden - maakt de Air Max erg comfortabel en ook buiten de golfbaan kan je  ermee gezien worden.  

ryder cup nikes

De schoenen zijn vanaf 28 september te koop (€190) en het zal ongetwijfeld niet lang duren voordat ze weg zijn. Voor welk team ga jij?

En dan nog dit...

Zoals gezegd is Nike niet de enige en komt TaylorMade traditiegetrouw met een speciale Ryder Cup versie van hun Stealth 2 driver (€649), en ook hier in een Europa en USA versie. 

taylormade stealth 2 ryder cup
RYDER CUP TAylormade