De nieuwe 'Grass' golfschoen van Nike...
Beeld: Nike Golf

Binnenkort te koop: Nike 'Grass' golfschoen

14 januari 2019 Redactie GOLF.NL
Het is pas januari, maar Nike heeft nu al de prijs voor meest opvallende golfschoen van 2019 in de pocket. De Nike Air Max 1 Golf 'Grass' is geïnspireerd op de golfbaan, en dat is goed te zien.

Nee, dit is geen grap (en 1 april is nog ver weg). Deze Nike 'Grass' golfsneaker is binnenkort te koop. De upper van deze nieuwe golfschoen is van (kunst)gras.  

En er zit ook nog eens een gedachte achter het ontwerp. De veters moeten de fairway voorstellen en het hoge 'gras' rond de veters is de rough. Het is net als op de golfbaan even zoeken, maar het logo - de Swoosh - komt als je goed kijkt uit de rough tevoorschijn.  

Mis nooit wat klik hier voor alle leuke golfweetjes en -tips! 

Air Max 1

Naast het opvallende design heeft deze sneaker dezelfde eigenschappen als de andere schoenen in de Air Max 1 lijn. Denk dan aan de comfortabele Zoom Air middenzool en de gum rubber buitenzool. Dankzij het profiel heb je genoeg grip op de golfbaan.

Wij denken niet dat de tourspelers uit de Nike-stal - bijvoorbeeld Tiger Woods, Jason Day of Rory McIlroy - in de rij staan om deze schoen te dragen. Zou jij ze dragen?

Productinformatie

Het is nog niet duidelijk wanneer de schoen precies verschijnt en wat ze gaan kosten. In Amerika kan je de schoen kopen voor 140 dollar.

Update: 'In zeer gelimiteerde aantallen is de Nike Air Max 1 'Grass' eind januari te koop via nike.com. De meer "neutrale" kleuren zwart en wit zijn ook rond die tijd beschikbaar', aldus Nike.

Meer weten? nike.nl

}