Nieuws

Anne van Dam: 'Ik ga heel erg genieten van deze week'

In Podje Golf 65 spreken Gerard en Sietse in de week van het Big Green Egg Open met het boegbeeld van het Nederlandse vrouwengolf: Anne van Dam.
Beeld: Tristan Jones

Beeld: Tristan Jones

In aflevering 65 van Podje Golf is Anne van Dam te gast. De 27-jarige professional is in Nederland voor het Big Green Egg Open dat aanstaande vrijdag begint op de Hilversumsche Golf Club. Hoe kijkt ze naar het toernooi in Nederland en hoe is het om ambassadrice van het Nederlandse golf te zijn? Wat doet ze het liefst in haar vrije tijd en wat zijn haar grote doelen de komende jaren? Natuurlijk is ze ook openhartig over de teleurstelling en het incident met haar kapotte driver in de play-off van het KPMG Iers Open dat razendsnel de wereld over ging. Hoe gaat ze om met de media, de leuke en minder leuke reacties die ze heeft gekregen?

Deze aflevering zijn er bijzondere golfballen te winnen, namelijk met de handtekening van de gast van de show. Luister dus nu Podje Golf 65!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple en Google Podcasts.

Anne van Dam met de mok van de podcast Podje Golf

Reageer

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl.