Nieuws

‘I’m Justin Tigers’ bar’ - of zal de sportsbar van Tiger Woods en Justin Timberlake een andere naam krijgen?

Het hield de afgelopen maand de gemoederen nogal bezig. Tiger Woods en Justin Timberlake hebben aangekondigd een gastro- & sportsbar te gaan openen. De locatie? Een 90 jaar oude bioscoop - Historic New Picture House Cinema - op slechts enkele minuten van The Old Course.
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

Het tweetal kwam op het idee tijdens een rondje golf op de Bahama’s. Woods zei onlangs tegen Sky News: “Justin en ik dachten dat het cool zou zijn om een plek te creëren die onze favoriete dingen combineert en waar mensen samenkomen om gewoon een geweldige tijd te hebben.”

Hetzelfde concept als in New York

Timberlake en Woods zijn beiden aandeelhouder van Nexus Luxury Collection wat in september een vergelijkbare bar opende in New York. Deze partij heeft nu ook hun oog laten vallen op de oude bioscoop nabij 'The Home of Golf'. De bar in New York (op 42nd street red.) doet met ruim 2.000 vierkante meter dienst als restaurant, bar met schermen voor het kijken van live-sportwedstrijden, een bowlingbaan, dartborden en 8 golf- en multisports-simulatoren. Het is een nieuwe vorm van ‘eat’ertainment onder de naam: T-Squared Social.

Ik mag mij onder de gelukkigen scharen die vele speciale momenten heeft beleefd in St. Andrews

"We wisten altijd al dat we samen iets wilden doen, en Nexus biedt ons het platform om het idee tot leven te brengen in New York City en nu in St. Andrews." Woods vult aan dat hij zich bij de gelukkigen mag scharen die vele speciale momenten heeft beleefd in St. Andrews. "We wilden ons T-Squared Social-concept naar St. Andrews brengen om iets toe te voegen aan de lokale gemeenschap en een gastvrije plek te creëeren voor bezoekers.”

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door T-Squared Social (@tsquared.social)


De verwachting is dat de locatie in 2024 zal worden geopend, onder voorbehoud van goedkeuring van de plannen. Er is inmiddels een petitie tégen de plannen gelanceerd, die el meer dan 8.000 handtekeningen heeft verzameld. De lokale bevolking is bang dat het karakteristieke gebouw en de historische plek in het gedrang komt door de komst van een moderne sportsbar.

In de tussentijd

...wordt vervolgd dus. We kunnen in de tussentijd wel alvast nadenken hoe deze plek ook genoemd zou kunnen worden. We dachten aan ‘I’m Justin Tigers’ bar’, dat moet toch werken als een magneet? 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Lees meer over
Tiger Woods