Nieuws

'Doorspelen is goed, maar geniet ook van de golfbaan!'

Zorgen de Nederlandse golfers een beetje goed voor de golfbanen waar ze op spelen? Gerard en Sietse vragen het aan greenkeeper Wim Pelkmans in een nieuwe aflevering van de podcast Podje Golf.
Beeld: Wim Pelkmans

Beeld: Wim Pelkmans

Podje Golf is terug en in aflevering #56 van de podcast spreken Gerard en Sietse met greenkeeper Wim Pelkmans, die via Instagram zijn grote passie voor het werk deelt. Het vak - dat hij hoofdzakelijk op Prise d'Eau uitvoert - is hem met de paplepel ingegoten door zijn vader. Hoe is het greenkeepersvak door de jaren heen veranderd? Wat is de invloed van klimaatverandering op de golfbanen? Maakt hij zich zorgen nu het gras al groeit in januari? Waarom is er momenteel een tekort aan greenkeepers, terwijl ze zo hard nodig zijn? En heeft de Nederlandse golfer een beetje geduld als de greenkeepers bezig zijn? Er zijn in deze eerste aflevering van 2023 ook weer golfballen te winnen, dus luister nu Podje Golf #56!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Greenkeeping