Nieuws

'Als golfers mij vervloeken, heb ik mijn werk goed gedaan'

Hoe is het gesteld met de ontwerpkwaliteit van de Nederlandse golfbanen? In een nieuwe aflevering van de podcast Podje Golf vragen Gerard en Sietse het aan golfbaanarchitect Michiel van der Vaart. Hoe gaat de 'kunstenaar' om met kritiek en waar haalde hij zijn inspiratie vandaan voor zijn bekendste ontwerp: de Stippelberg?

Golfbaanarchitect Michiel van der Vaart is te gast in aflevering #55 van Podje Golf. Gerard en Sietse spreken met de 'kunstenaar' over een paar van zijn projecten, bijvoorbeeld de Stippelberg en de Kroonprins van Vianen. Hoe is hij in dit bijzondere vak gerold? Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan? Hoe voelt het dat er zoveel golfers plezier hebben op de holes die hij heeft getekend en hoe gaat hij om met de '420 duizend Nederlandse golfbaanarchitecten' (die allemaal een mening hebben)? Er zijn zoals altijd weer golfballen te winnen dus luister nu Podje Golf #55!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Banen