Nieuws

'Golf is zonder regels helemaal niks waard'

Wil jij meer weten over de golfregels? Luister dan naar aflevering 58 van Podje Golf, die in het teken staat van de regels. NGF Referee Wouter Quispel weet er alles van en is te gast.
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

In Podje Golf 58 staan de golfregels centraal. Regelexpert en referee Wouter Quispel (36) weet alles van de regels en vertelt waarom hij een passie heeft voor de volgens Gerard en Sietse nogal stoffige materie. Wat zijn de belangrijkste golfregels die je als golfer moet kennen, wat is de gekste regelkwestie die hij als tourreferee is tegengekomen? De mannen van Podje Golf vragen zich ook af of die golfregels niet wat eenvoudiger kunnen en hoe het gesteld is met de regelkennis van de gemiddelde golfer? Natuurlijk zijn er ook weer drie golfballen te winnen in de prijsvraag. Luister nu Podje Golf 58!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

wouter quispel

Wouter Quispel (36) verzorgt de opleiding voor Regelcommissaris 1

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Golfregels