Nieuws

'Pampermaatschappij helpt topgolf niet'

Harald Gr├╝nberg van de Dutch Kids Golf Tour is te gast in Podje Golf #57. Het hart van deze PGA Professional ligt bij de organisatie van golftoernooien voor de jeugd. Hij heeft een duidelijke mening over waarom er in Nederland zo weinig topgolfers doorbreken en wat er moet gebeuren om meer kinderen aan het golfen te krijgen.
Beeld: Ronald Speijer

Beeld: Ronald Speijer

In Podje Golf 57 is Harald Grünberg van Dutch Kids Golf te gast. Harald richtte in 2013 als PGA-professional de Grünberg Golf Academy op met als grote ambitie talentvolle Nederlandse jeugd naar de top te begeleiden. Enkele jaren later besloot hij te stoppen met lesgeven, zijn hart bleek toch meer te liggen bij de organisatie van golftoernooien voor de jeugd. In 2018 startte Grünberg met de Dutch Kids Golf Tour, dit jaar staan er twaalf toernooien op de kalender. Grünberg die in zijn jeugd als tennistalent in Amerika een aantal jaren trainde op de vermaarde Nick Bollettieri Tennis Academy, heeft een duidelijke mening over waarom er in Nederland zo weinig topgolfers doorbreken. En hoe krijgen we meer kinderen aan het golfen? Uiteraard zijn er ook weer drie golfballen te winnen in de prijsvraag. Luister nu Podje Golf 57!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Jeugd