Nieuws

Schrijf je kind in voor het leukste golffeestje van het jaar

Het leukste golffeestje van het jaar? Dat vindt plaats op de Edese Golfclub Papendal in het weekend van 6 en 7 mei. (Groot)ouders kunnen hun kinderen aanmelden tot en met 29 april.

Het NK Meisjes & Jongens t/m 12 jaar is elk jaar weer een golffeestje voor alle kinderen die meedoen. Het is een heel gezellig en laagdrempelig toernooi, niet alleen voor de deelnemers maar ook voor hun familieleden, vriendjes en vriendinnetjes die komen kijken. Want iedereen is welkom. Ouders mogen ook in de baan, maar niet dichter dan 50 meter bij de spelers. De deelnemers spelen op beide dagen 18 holes strokeplay.

Het NK t/m 12 is er voor jonge talentjes die ervan dromen de nieuwe Joost Luiten of Anne van Dam te worden, maar zeker ook voor jongens en meisjes die nog maar kort golfen. Plezier staat voorop! Meisjes en jongens met een handicap van 45,0 of lager kunnen meedoen en ervaren hoe het is om een NK te spelen. Hoe meer kinderen er meedoen, van beginners tot aanstormende golftoppers, hoe leuker het wordt. Dus geef je (klein)kind(eren) op en kom gezellig naar de Edese GC Papendal!

Schrijf je (klein)kind(eren) hier in

Je kunt je (klein)kind(eren) aanmelden tot en met zaterdag 29 april. Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar wedstrijden@ngf.nl.

9 holes voor niet-deelnemers

Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes die meegaan om aan te moedigen, kunnen ook zelf lekker golfen. Zij kunnen zich op beide dagen inschrijven voor 9 holes die ze spelen na de wedstrijd van de NK-deelnemers. Voor deelname is minimale handicap van 54 vereist en er wordt strokeplay gespeeld. En natuurlijk zijn er prijsjes voor de winnaars! Wil je je (klein)kind(eren) hiervoor aanmelden, stuur dan een e-mail naar wedstrijden@ngf.nl.

Recente oud-winnaars van het NK t/m 12

2022  Youp Orsel (links op de foto) Grace Gordon (rechts)
2021  Philip van Oosten  Floor Rahusen 
2020  Youp Orsel  Daphne Haemers 
2019  Björn Driessen  Irisa Kasarin 
2018  Kayden Chang  Joy Aspetaki 
2017  Kai Leider  Britt op den Winkel 
2016  Hugo Groothuis  Fleur van Beek 
2015  Benjamin Reuter  Sophie Teerink 
2014  Tim van der Steen  Daphne van Son 
2013  Piet Hein Bakkenes  Danielle Modder 
2012  Hidde Kats  Danielle Modder 
2011  Samarth Kumar  Anouk Sohier 
2010  Maarten van Mourik  Annemieke Campo 
2009  Iskander Woldinga  Sanne Dijkstra 
2008  Matti de Gram  Fleurance Smit 
2007  Matti de Gram 
Fleurance Smit  
2006 Max Albertus Camilla Kars 
2005  Miech Hoogendijk Yenthl Koot