Banen & Clubs

EGC Papendal: heidegolf in sportcentrum 

De twaalfde en laatste vlog van het jaar bracht de redactie van GOLF.NL naar de Edese Golf Club Papendal. Hoe speelt de baan bij het centrum van de Nederlandse sport? Bekijk de vlog en maak kans op twee greenfees!

Voor een nieuwe vlog gaat de reis naar Arnhem, waar op Papendal de Edese Golf Club Papendal ligt. De baan is in 1984 aangelegd (uitgebreid naar 18 holes in 1993) en ligt in het bosrijke en heuvelachtige landschap van de zuidelijke Veluwezoom. Waterhindernissen zijn er niet, maar er ligt een flink aantal bunkers en de hoogteverschillen maken de baan uitdagend. 

Bekijk onderstaande video om meer van EGC Papendal te zien, abonneer je op ons YouTube-knaal en doe mee aan de prijsvraag om kans te maken op twee greenfees!

Een starttijd op EGC Papendal is te reserveren op GOLFGO, het boekingsplatform van GOLF.NL. 

Win 2 greenfees!

GOLF.NL mag 2 greenfees weggeven zodat jij samen met wie je wil kan genieten van deze mooie baan in Arnhem. Wat moet je daarvoor doen?

  1. Bekijk en like de video

  2. Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

  3. Beantwoord de vraag die we in de video stellen en geef je antwoord in een reactie onder de video (klik hier om te reageren onder de video. Let op: mailen heeft geen zin)!

We verloten onder de goede antwoorden 1 x 2 greenfees (18 holes) en maken de winnaar na 10 november 2021 bekend in de reacties! Succes!

Meer weten?
edesegcpapendal.nl

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd in de app GOLF.NL

Boek hier je starttijd
Lees meer over
Banen