Nieuws

Dames, gaan we de 40% halen in 2030?

Het grootste spektakel in vrouwengolf komt in 2026 naar Nederland. In de podcast Podje Golf spreken Gerard en Sietse over dit geweldige nieuws. Gaan we hiermee meer vrouwen voor de golfsport winnen?

Het is de week van de bekendmaking van het grote nieuws dat de Solheim Cup in 2026 naar Nederland komt. Natuurlijk waren de mannen van Podje Golf bij de persconferentie op Bernardus Golf en spraken ze met Christel Boeljon, een van de heldinnen van de Solheim Cup in 2011. Europa won in dat jaar - mede dankzij Boeljon - van Amerika. Hoe kijkt zij terug op die ervaring en hoe kijkt zij uit naar het grootste golfevenement voor vrouwen ter wereld in Nederland? Ook bellen Gerard en Sietse even met Dr. Phil, die Gerard nu al in de steek laat? Doe ook mee met de prijsvraag en luister nu Podje Golf #53! Luister nu!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast