Topgolf

LIV GOLF blijft de gemoederen bezighouden...

In Podje Golf 43 is Sietse terug van weggeweest. Dus praten Gerard en zijn jonge vriend bij over wat er allemaal speelt in de golfwereld. Zeker luisteren want Podje Golf geeft dit keer een wel heel mooie prijs weg...

In aflevering 43 van Podje Golf schuift 'jonge vriend' Sietse weer aan bij Gerard! Ze praten bij over verschillende dingen die er de afgelopen tijd zijn gebeurd in de golfwereld. De mooie overwinning van Linn Grant in het Scandinavian Mixed, Wil Besseling die zijn eerste major speelt, het Big Green Egg Open dat eraan komt en over het eerste toernooi van de omstreden LIV Golf Invitational Series. De mannen bellen even met John Woof, commentator bij Ziggo Sport Golf die aanwezig was tijdens dit controversiële miljoenenbal op Centurion Golf bij Londen. Wat vond John van LIV? Daarnaast is er in deze aflevering ook een heel mooie prijs te winnen: een VIP-lunch voor twee personen t.w.v. 250 euro op een wel heel bijzondere plek tijdens het Big Green Egg Open! Luister dus nu naar Podje Golf #43!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

 

Lees meer over
Podcast