Nieuws

Is Tiger de beste ooit?

Na een ernstig auto-ongeluk kwam Woods eind vorig jaar weer in actie, dit maal samen met zijn zoon Charlie. Wat heeft de Amerikaan allemaal moeten doorstaan voor zijn zoveelste rentree, en is hij de beste golfer aller tijden? Luister nu deel twee van de Podje Golf Tiger special.

Aan de hand van audiofragmenten uit zijn carrière bespreken Gerard en Sietse de periode na 2009 (zie deel 1 voor '97 tot 09'). Ondanks al zijn blessures, operaties en zelfs de yips, komt Tiger met succes terug aan de top, met als hoogtepunt zijn 15de major in 2019 op Augusta. De laatste nieuwe klap kwam vorig jaar na een hevig auto-ongeluk, en toch lijkt het er weer op dat de golfer zijn rentree gaat maken op de tour. Is Tiger de beste ooit, of is het toch Jack Nicklaus? Luister nu Podje Golf #32!

Luister nu 'Podje Golf'

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

 
 
 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Interviews Tiger Woods