Nieuws

Wintergoud met Marianne Timmer!

Niemand minder dan Marianne Timmer te gast in Podje Golf. Hoe is de olympische kampioene na haar schaatscarrière begonnen met golf en hoe kijkt ze als topsportster naar de golfsport?
Beeld: Edwin Vermaas

Beeld: Edwin Vermaas

Na een mooie carrière - met onder andere drie keer goud op de Spelen - is Marianne Timmer tegenwoordig regelmatig te vinden op de golfbaan. In een nieuwe aflevering van Podje Golf spreken Gerard en Sietse op The International met de olympisch kampioene over het halen van de top, het leven na het schaatsen en natuurlijk golf!

Wat valt haar op in de golfwereld, hoe heeft ze haar deelname aan de NGF Competitie beleefd en hoe gaat het met haar handicap? En praten Gerard en Sietse misschien wel met de toekomstige chef de mission? Ook deze aflevering zijn er weer golfballen te winnen, dus luister nu Podje Golf #34! 

marianne timmer

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

Luister nu 'Podje Golf'

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Collage wintergoud winteractie golf

Wintergolf, laat je inspireren en maak kans op mooie prijzen.
Ga naar golf.nl/wintergoud!

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Interviews