Nieuws

Toppers van de toekomst en de (te) kritische golfpers

In aflevering 28 van Podje Golf windt Sietse zich op over Nederlandse amateurs die de stap naar de pro’s maken en schaamt Gerard zich voor een journalistieke uitglijder. Gast is succescoach John Boerdonk.
Beeld: Koen Suyk

Beeld: Koen Suyk

In Podje Golf #28 praten praten Gerard en Sietse met John Boerdonk, de headpro van de Rosendaelsche, de kersverse Europees Kampioen. Hoe verklaart hij zijn succes met de landskampioen en wat is zijn visie op het Nederlandse topgolf?  

Het opleiden van talenten, moet dat door de NGF gebeuren of op de clubs? Ontbreekt het jonge pro’s aan realiteitszin? En zijn de mannen van Podje Golf echt te kritisch over Anne van Dam? Natuurlijk is er ook weer een scheurkalender te winnen en dit keer ook nog eens drie golfballen.

Luister nu 'Podje Golf' #28!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

heren 1 van de rosendaelsche werd in portugal europees kampioen

Heren 1 van de Rosendaelsche: Ché de Bake, Kiet van der Weele, coach John Boerdonk, Rick Hessing en Floris Veth.

Lees meer over
Podcast Topgolf Interviews